Salibandyn MM-kisat 2020

пятница 10.12.2021
Doors will open: 14:00
Event starts at: 15:30

Salibandyn miesten MM-kisat pelataan joulukuussa Helsingissä. Viime syyskuussa tehdyn päätöksen mukaan kisat siirrettiin vuodella eteenpäin koronapandemian vuoksi. Tänä vuonna isäntämaa Suomi aloittaa turnauksen vauhdikkaasti, sillä se pelaa kaikki alkusarjan ottelunsa kisojen kolmena ensimmäisenä päivänä.

Lohkoarvonnassa Suomen kanssa samaan alkulohkoon päätyivät Ruotsi, Tanska ja Latvia. Kisojen avauspäivänä, perjantaina 3.12., pelataan Tanskaa vastaan, lauantaina vastassa on Ruotsi ja sunnuntaina Latvia.

– Kolmen päivän peliputki sopii meille hyvin, otteluohjelman mukaan rakennetaan myös joukkueen suunnitelmat ja kisojen aikainen ohjelma. Edellisissä MM-kisoissa Prahassa vuonna 2008 kisojen viimeiset päivät pelattiin myös ilman välipäiviä, muistelee päävalmentaja Petteri Nykky.

LIPUT MYYNNISSÄ NYT - YLEISÖTAVOITTEET KORKEALLA

Lipunmyynti kisojen alkusarjan ja puolivälierien osalta on käynnissä. Päiväkohtaisten lippujen lisäksi myynnissä on koko avajaisviikonlopun kattava lippupaketti, joka sisältää kolme Suomen peliä sekä 15 muuta huippuottelua. Avajaisviikonlopun lippupaketit ovat hinnaltaan alkaen 59 euroa (lapset 49 e).  Aiemmin myyntiin tulleet finaaliviikonlopun lippupaketit Hartwall Arenalle ovat saatavilla normaaliin tapaan, ja niitä on jo myyty hieman yli puolet. Vuoden suurimman urheilutapahtuman katsojatavoite on yli 100 000 silmäparia.

VIP-lippupaketit ja aitiot kisoihin ovat saatavilla. VIP-paketit myy Elämys Live.

MM-kisoissa on käytössä koronapassi: https://salibandy.fi/fi/uutiset/salibandyn-mm-kisoissa-koronapassi-kayttoon-tapahtuman-turvallisuus-ensisijaisen-tarkeaa/


Ссылки

Share this