Salibandyn Superfinaali 2018

суббота 21.04.2018
 
Helsinki
Hartwall Arena

Salibandyn Superfinaali Hartwall Arenalla huhtikuussa 2018
 

Kolmannen kerran järjestettävän salibandyn Superfinaalin lipunmyynti on käynnissä!

Superfinaalitapahtuma huipentaa kotimaisen salibandykauden lauantaina 21. huhtikuuta 2018. Silloin naisten ja miesten Suomen mestaruudet ratkaistaan yksittäisissä finaaliotteluissa. 

Tapahtumien keskipisteenä on Hartwall Arena Helsingissä, jossa myös kaksi edellistä Superfinaalitapahtumaa on järjestetty. 

- Lipunmyynnissä on kuunneltu edellisistä tapahtumista saatua palautetta ja tällä kaudella aikaiset ostajat sekä perheet on huomioitu entistäkin paremmin, kertoo Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun.

Ensimmäistä kertaa Superfinaalin historiassa alakatsomoihin on myynnissä myös lasten lippuja, joiden hinnat ovat selkeästi alennettuja aikuisten lippuihin nähden. Lasten lipun ikäraja on 4-16-vuotta. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät katsomoihin ilman omaa istumapaikkaa, sylilapsina.

Naisten Salibandyliigan viime kauden finalistit Classic Tampereelta ja SB-Pro Nurmijärveltä kohtaavat myös tämän kevään Superfinaalissa 21.4. Helsingin Hartwall Areenalla. Kumpikin selvitti välieräsarjansa suoraan kolmessa ottelussa, kun Classic kaatoi kotonaan EräViikingit 6-5 ja SB-Pro samoin kotonaan PSS:n 6-3.

Miesten Salibandyliigan Superfinaalissa kohtaavat Classic Tampereelta ja Happee Jyväskylästä. Happee nappasi finaalipaikan voitoin 4-2 lyötyään Jyväskylän jäähallissa peräti 3221 katsojan edessä Nokian KrP:n 4-1.

 

Superfinaaliliput myy Ticketmaster – SIIRRY LIPUNMYYNTIIN.

 

Lisätietoja tapahtumasta ja mm. eri lipunmyynnin hintaportaiden hinnoittelu: superfinaali.fi


Ссылки

Share this