Ruoka ja juoma

Hartwall Arenan ravintolatarjonta yllättää monipuolisuudellaan. Ravintolamme tarjoavat runsaasti herkullisia vaihtoehtoja: saavu ajoissa ja nautiskele rauhassa tai nappaa nopea välipala juoman seuraksi. Valitse lukuisista vaihtoehdoista: gourmet-annoksia, street foodia ja kaikkea siltä väliltä. Palvelemme asiakkaitamme aina ilolla ja ripeästi – Arenalta et ikinä lähde tyhjin vatsoin!

Skippaa jonot! Tilaa tarjoilut paikallesi alakatsomoihin Hartwall Arena -sovelluksella.

Lataa App Storesta »
Lataa Google Playstä »

Nauti tarjoiluista rauhassa ilman jonotusta!

Puh:
+358 20 419 4101

Sähköposti:
ravintolat.hartwallarena(at)restel.fi


Hartwall Arenan ruoka- ja juomatarjonta palvelee kaikkia vieraitaan – lähes 4000 asiakaspaikkaa pitävät huolen siitä, että kaikki janoiset ja nälkäiset saavat haluamansa. Arenan tilat sopivat erinomaisesti myös edustus- ja yksityistilaisuuksiin – tarjoiluista tinkimättä. Kysy rohkeasti vaihtoehtoja ja valmiita palvelukokonaisuuksia eri tilaisuuksiin. Saat useimpiin tiloihin räätälöityä haluamasi ruokailukokonaisuuden: pöytiin tarjoillun menun, runsaan buffet-pöydän tai helpon snack-tarjoilun.

Ota yhteyttä pöytävarauksista ravintoloiden myyntipalveluun ravintolat.hartwallarena(at)restel.fi tai puhelimitse +358 20 419 4101.

Aitiotarjoilut
Aitiosta koettuna Arenan näytökset saavuttavat aina tavallista
korkeamman huipennuksen. Saat tapahtumaan kuin ta...
Lue lisää
Food&Events Meeting Center
Monipuoliset tilat niin juhliin kuin kokouksiin. Muuntautuvat tilat ovat käytettävissä yleisötapahtu...
Lue lisää
Lanson Lounge
Varaa pöytä Lanson Loungesta
Lue lisää
Platinum Lounge
Platinum Lounge palvelee sekä tapahtumissa että tilauksesta. Jopa 600 henkeä sopii illastamaan kerrallaan ravintolaan...
Lue lisää
The Cave
Kallion sisällä tunnelma tiivistyy. Louhimalla rakennettu The Cave palvelee tapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa an...
Lue lisää