Aitiot

Aitiohinnat alkaen 500€!

Koe enemmän aitiopaikalta

Hartwall Arenan vuokrattavat aitiot tarjoavat VIP-tason puitteet onnistuneisiin tilaisuuksiin. Tarjoa asiakkaillesi tai työntekijöillesi ainutlaatuinen ilta aitiopaikalla tapahtumien sykkeessä ja täydellä palvelulla.

 

Puh:
+358 20 419 4076

Sähköposti:
aitio(at)hartwallarena.fi


Aitiot soveltuvat erinomaisesti kokouksiin ja illanviettoihin myös areenan tapahtumien ulkopuolella. Tuo kokouksesi areenan uniikkiin ympäristöön, josta kellään ei ole kiire pois.
Voit vuokrata aition mainiosti yksityistilaisuuksiinkin. Järjestä areenalla syntymäpäivät, polttarit tai peliporukan pikkujoulut, jotka muistetaan. Jako kahteen, tiukkaa vääntöä Jokereiden kotikentällä ja jälkilöylyt saunallisessa aitiossamme!
Tee tilaisuudestasi VIP-elämys ja varaa aitiosi nyt. Tutustu tapahtumakalenteriimme ja valitse sopivin tapahtumamme tai tapahtumien ulkopuolella oleva aika. Ota yhteyttä myyntitiimiimme aitio(at)hartwallarena.fi, ja aitiopaikka on sinun. Sen jälkeen riittää, että muistat lähettää kutsut.
UUTTA! Nyt sinulla on mahdollisuus myös brändätä aitio yrityksesi näköiseksi! Kysy lisää: +358 20 419 4076 tai aitio(at)hartwallarena.fi
 

Hartwall Arenan aitiot yleisesti

Aitioihin mahtuu 10–70 henkilöä. Aitiossa on vaatenaulakko, TV sekä valkokangas. Sauna-aitioissa saunapyyhkeet sisältyvät vuokrahintaan.
Aitiot 201, 270, 407a, 407b ja 408 jäävät konserteissa esiintymislavan taakse, jos lava sijaitsee eteläpäädyssä.
Aitioiden vuokrahinnat ovat alkaen -hintoja, joihin lisätään alv 24 %.
 
Aitiopalvelut
Varaa aitiot aitiopalvelustamme. Aitiovaraukset sekä lisätietoa aitioista Aitiopalveluiden kautta.
Avoinna arkisin klo 9.00-16.00
Puh. 0204 19 4076, aitio(at)hartwallarena.fi
 
Aitiotarjoilut
Aitiossa seuraat Arenan tapahtumia parhailta paikoilta. Aitioelämyksen täydentää tapahtuman tunnelmaan sopivat tarjoilut ja virvokkeet. Valitse tarjoilu monipuolisesta tarjoiluvalikoimasta omaan tilaisuuteesi sopivaksi. Nauttikaa illallinen pidemmän kaavan mukaan, rehtiä street-foodia tai pientä naposteltavaa ja lisäksi tietenkin virvokkeita oman makunne mukaan. Voit myös räätälöidä täysin omaan teemaanne sopivan tarjoilukokonaisuuden: miltä kuulostaisi kolmen ruokalajin illallinen annoksiin sovitetuilla viineillä? Tarjolla on myös kattavasti suolaisia snacksejä sekä runsaasti makeita jälkiruokia. Ota yhteyttä, tehdään yhdessä aitioelämyksestäsi ikimuistettava.
Tiedustelut tarjoiluista ruoka- ja juomalistoineen: ravintolat.hartwallarena(at)restel.fi tai puhelimitse puh. 020 419 4101.
Aitioiden ravintolapalvelut tarjoaa Restel Ravintolat Oy.
 
Aitioliput
Tapahtumien aikana aitiovieraat tarvitsevat pääsylipun, joka on edullisimman normaalikategorian lippu.
Jos haluat hankkia aitioliput ennakkoon, voit tilata ne aitiopalvelusta. Tapahtumapäivänä aitiolippuja voi ostaa aitiovastaanotosta.
Palautteet: aitio(at)hartwallarena.fi
 
Kuljetus
Varaa kuljetukset tapahtumaan osoitteesta: www.lahitaksi.fi/premium
 

Aitioiden sisäänkäynti

 

Aitioiden sijainnit

Aitiot 121-126 sijaitsevat alakatsomokerroksessa 1, aitiot 201-270 sijaitsevat areenan 2. kerroksessa, aitiot 331-338 3. kerroksessa, aitiot 401-408 4. kerroksessa ja 501-506 5. kerroksessa.
Katso aitioiden sijainnit aitiokartasta.