The World of Hans Zimmer -konsertti

Maanantai 10.02.2020
Ovet avataan: 18:00
Tapahtuma alkaa: 19:30
Tapahtuma loppuu: 22:30

Hartwall Arenan 10. helmikuuta valloittava The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration on osa maailmalla jättisuosioon noussutta areenakiertuetta. Konsertin kuraattorina ja show’n musiikillisena johtajana toimii Oscarilla sekä useilla Grammyilla ja Golden Globeilla palkittu Hans Zimmer, jota on kutsuttu myös elokuvamusiikin ainoaksi rocktähdeksi.
 
Monet The World of Hans Zimmer -kiertueen konserteista Oslosta Pariisiin ja Milanoon ovat jo loppuunmyytyjä – Hartwall Arenan liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa perjantaina 1. marraskuuta.
 
The World of Hans Zimmer -konsertissa kuullaan Hans Zimmerin säveltämää musiikkia lukemattomista hittielokuvista, kuten Leijonakuningas, Gladiaattori, Pirates of the Caribbean, Da Vinci -koodi, The Dark Knight, Inception ja Interstellar.
 
Hans Zimmer ei itse esiinny tällä kuratoimallaan kiertueella, mutta hän on kutsunut tapahtumaan esiintymään joukon pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitaan ja ystäviään. Gladiaattorin tunnuskappaleen ”Now We Are Free” esittäjä Lisa Gerrard tunnetaan myös lisänimellä ”Voice of Hans Zimmer” sekä Dead Can Dance -yhtyeen solistina. Muita vieraita ovat esimerkiksi Wonder Woman-, Leijonakuningas- ja Inception-elokuvien sellisti Tia Guo, mm. Pirates of the Caribbeanin ja Kung Fu Pandan ääniraidoilla huilua soittanut Pedro Eustache sekä jo Hans Zimmer Live -kiertueella esiintyneet viulisti Rusanda Panfili ja perkussionisti Lucy Landmore. Muita Hans Zimmerin valitsemia artisteja ovat laulajat Gan-ya Ben-Gur Akselrod ja Asja Kadric, kitaristi Amir John Haddad, basisti Juan Garcia-Herreros, pianisti Eliane Correa sekä perkussionistit Aleksandra Suklar ja Luis Ribeiro.
 
The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration -konserteissa Hans Zimmerin elokuvamusiikkia esitetään ensimmäistä kertaa elävänä sinfoniaorkesterille sovitettuna. Konserttikokemuksen viimeistelevät taustalla jättimäiselle videoseinälle projisoidut elokuvakohtaukset sekä Gavin Greenawayn johtaman sinfoniaorkesterin ja kuoron esiintymiset.
 


TAPAHTUMAN AIKATAULU

Ovet auki: klo 18.00
Konsertti alkaa: klo 19.30
Väliaika: klo 20.40-21.00
Konsertti loppuu: klo 22.35

Ovet kiinni: noin 30 min konsertin päättymisen jälkeen

Aikataulumuutokset mahdollisia.


NIEMI CENTER BUFFET

Tapahtumassa avoinna Niemi Centerin laadukas ja mauttava buffet! Katso tästä menu.

Pöytävaraukset ja lisätiedot: ravintolat.hartwallarena@restel.fi tai puh. 020 419 4101


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!