Street Food Deli

Food&Events Tapahtumaravintoloilla on Hartwall Arenalla yhteensä 17 erilaista ruoka- ja juomapistettä. Tarjolla on muun muassa wingsejä, ribsejä ja hodareita – syystäkin vakiintuneita
kiekkokatsomon herkkuja. Arenalta löydät myös kolme Hesburgeria ja Pizza Hutin.

Puh:
+358 20 419 4101

Sähköposti:
ravintolat.hartwallarena@restel.fi


Halutessasi voit tilata ruoka- ja juomakuponkeja toimipisteisiin yrityksesi vieraille. Voit tiedustella myös tapahtumien väliaikatarjoiluja, kun otat yhteyttä Restel Ravintoloiden myyntipalveluun: ravintolat.hartwallarena@restel.fi tai 020 419 4101.

Street Food Deli

Street Food Deli on tuonut täysin uuden ravintolakonseptin lukuisine ravintoloineen Arenan molempiin kerroksiin. Kaikki Street Food Delit ovat avoinna aina reilusti ennen tapahtumaa, joten voit saapua ajoissa ruokailemaan rauhassa ja nostattamaan tunnelmaa. Street Food Delin suosittu pre-game pyörähtää käyntiin aina 1,5 tuntia ennen otteluita.

Street Food Delin reseptien lähtökohtana on ennen kaikkea katukeittiön innoittama selkeys, elämyksellisyys ja laadukkaat raaka-aineet. Vaihtoehdot mehevistä ribseistä ja siivistä raikkaisiin salaatteihin asti varmistavat, että jokainen löytää mieleisensä. Annosvalikoima myös vaihtelee myyntipisteittäin sekä tapahtumien luonteen mukaan, joten kulje käytävillä ja löydä oma suosikkisi. Lisäksi Drinks & Snacks  myyntipisteet tarjoavat virvoitus- ja alkoholijuomia, sekä pientä purtavaa.

Club Seat -asiakkaat voivat varata Golden Star Cafen ja Street Food Delin ruoka-annokset ja juomat jo ennakkoon. Nauti Pre-gamesta omassa, valmiiksi katetussa pöydässä ja nosta fiilikset mestaruusviirien tasolle.

 Soita: +358 20 419 4101
 Ota yhteyttä: ravintolat.hartwallarena@restel.fi


Share this