Niemi Center

Herkullinen lounas joka arkipäivä

Niemi Centerissä on tarjolla monipuolinen lounasbuffet arkisin klo 11–13.30. Hinta 10,50 €/hlö sisältäen keiton, lämpimät ruokavaihtoehdot, salaattipöydän, leivän ja levitteen, jääveden sekä kahvin / teen.
Katso lounaslista »

 

Aloita konsertti-ilta pre-show dinnerillä

Aloita juhlailta Niemi Centerin pre-show dinnerillä! Niemi Centerin ovet aukeavat ja pöytä on katettu kaksi tuntia ennen konsertin alkua. Ruokailun jälkeen pääset aloittamaan keikkaillan sisäkautta välttäen jonot ja ruuhkat.

Tulevat pre-show dinnerit:
ma 10.2. The World of Hans Zimmer

la 29.2. SuomiLOVE

 

Hockey buffet starttaa matsin

Jokereiden otteluihin voi valmistautua Hockey buffetissa, joka avautuu kaksi tuntia ennen pelin alkua. Hinta on 29,50 €/hlö (alle 12-vuotiaat puoleen hintaan), sisältäen alkuruokapöydän, kaksi pääruokaa ja jälkiruokavalikoiman sekä kahvin / teen. Ravintolassa on A-oikeudet.
Tutustu Hockey buffetiin »

Kun teet varauksen tammikuun aikana, saat lätkäpopparit kaupan päälle. Käytä varatessa koodia “Hockey”.

Tulevat Hockey buffetit:
11.2., 15.2., 17.2., 23.2.

 

Varaa pöytä

 

Katso tulo-ohjeet »Niemi Center on monipuolinen kokoustila

Niemi Centerin toinen kerros on suunniteltu kokouksille ja seminaareille. Aina 250 hengelle sopiva tila on varusteltu kattavalla AV-välineistöllä, kuten useilla valkokankailla, videotykeillä ja äänentoistolla.

Neljännessä kerroksessa asiakaspaikkoja 120 henkilölle. Tilan huomiota herättävä erikoisuus on kattoon heijastava projisointitekniikka. Ensimmäisen kerroksen 120-paikkainen ravintola palvelee yleisöä tapahtumissa ja muulloin tilausravintolana.

Kysy lisää ja varaa kokous
Puh: +358 20 419 4101
Sähköposti: ravintolat.hartwallarena@restel.fi

Varaa kokous »
Katso tulo-ohjeet »


Share this