Golden Star Cafe

Golden Star Cafe on Arenan alakatsomotasolla sijaitseva monitoimiravintola, josta löytyy useita erilaisia baareja kaikkien janoisten makuun. Tapahtumien yhteydessä voit myös nauttia Street Food Delin herkullisista ruoka-annoksista, joten pienen nälän yllättäessä apukin on lähellä. Avoinna myös tapahtumien jälkeen!

Puh:
+358 20 419 4101

Sähköposti:
ravintolat.hartwallarena@restel.fi


Arenan alakatsomotasolla sijaitsevassa Golden Star Cafessa on tilaa suuremmillekin ryhmille, sillä asiakaspaikkoja on 1 200. Ravintola ylpeilee Pasilan pisimmällä baaritiskillä, jolla on pituutta peräti 32 metriä! Golden Star Cafe on avoinna myös tapahtumien jälkeen ja erityisesti matsien jälkeen Arenan tiukimmat jälkipelit käydään täällä. Jokereiden kotiotteluissa Golden Star Cafe toimii Klubiravintolana, ja muissa tapahtumissa upea kokonaisuus palvelee aina pikkutunneille saakka.

Club-seat asiakkaamme voivat varata Street Food Delin herkut ja juomat Golden Star Cafeeseen jo ennakkoon! Nauti Pre-Gameistä omassa, valmiiksi katetussa pöydässä ja nosta lätkäfiilikset astetta paremmalle tasolle!


Share this