Fast Food

Fast Food -pisteissä voit sammuttaa janosi ja täyttää vatsasi nopeasti. Ympäri arenaa sijaitsevista pisteistä löydät helposti tutut tuotteet, kuten hodarit, popcornit ja kylmät virvokkeet. Lukuisat fast food -pisteet takaavat sen, että tauollakin palvelu on nopeaa.

Puh:
+358 20 419 4101

Sähköposti:
ravintolat.hartwallarena@restel.fi


Restelillä on Hartwall Arenalla yhteensä 17 erilaista ruoka- ja juomapistettä. Hot dogit, wingsit ja ribsit ovat jääkiekkoyleisön perinteistä herkkuruokaa Amerikan Street Food-malliin.

Monipuolista valikoimaa on täydennetty kaikille tutuilla tuoteperheillä: Hesburger (3kpl), Pizza Hut (3 kpl) ja Street Food Deli. Kaikkialla Arenan käytävillä voit nauttia erilaisia virvoittavia juomia ja maukkaita pikaruokia jotka tyydyttävät vaativankin vatsan. Kaikissa Fast Food -pisteissä on C-oikeudet.

Halutessasi voit tilata ruoka- ja juomakuponkeja Restelin operoimiin toimipisteisiin yrityksesi vieraille tai tiedustele eri tapahtumien väliaikatarjoiluista. Ota yhteyttä Restel Ravintoloiden myyntipalveluun ravintolat.hartwallarena@restel.fi tai 020 419 4101.

Hesburger

Hesburgerin pikaruokaravintoloissa kaiken toiminnan painopiste on hyvässä ja ripeässä asiakaspalvelussa. Iloisen palvelun ammattilaiset odottavat sinua herkullisten hampurilaisten, ranskalaisten perunoiden sekä virvokkeiden ääressä. Hampurilaisravintolamme löydät yläkatsomotasolta katsomon 303 vierestä sekä alakatsomotasolta katsomoaukkojen 103 ja 113 vierestä.

Hampurilaisten lisäksi löydät meiltä nyt myös aidoista marjoista ja hedelmistä valmistetut smoothiet ja fruitiet. Smoothie-baarimme sijaitsee yläkatsomoiden 301 ja 302 välissä. 

Tarjouspyynnöt ja lisäpalvelut osoitteesta: hartwall(at)hesburger.fi
Ravintolapäällikkö Tiia-Linda Karhu puh. 044 4809233

www.hesburger.fi

Pizza Hut

Maailman parasta pannupizzaa kolmesta myyntipisteestä! Iloinen henkilökuntamme odottaa sinua herkullisten pizzapalojen, raikkaitten salaattien, huurteisen oluen, siiderin ja virvokkeiden ääressä.
Meidät löydät alakerrasta katsomon 104 ja 107 sekä yläkerrasta katsomon 314 vierestä.
Tervetuloa!

Pizza Hutin yhteystiedot:
Tarjouspyynnöt ja lisätiedot palveluistamme osoitteesta: areena@pizzahut.fi
Ravintolapäällikkö Pizza Hut, Tea Lehter +358 10 4705 406
www.pizzahut.fi

Street Food Deli

Are you ready to eat? Street Food Deli on vallannut Hartwall Arenan kadut tuoden täysin uuden ravintolakonseptin lukuisine ravintoloineen Arenan molempiin kerroksiin. Kaikki Street Food Delit ovat avoinna aina reilusti ennen tapahtumaa, joten kannattaa ehdottomasti saapua paikan päälle ajoissa ruokailemaan rauhassa. Street Food Delin suosittu Pre-game pidetään aina 1,5 tuntia ennen otteluita – saavu ajoissa nauttimaan hyvästä ruoasta, mainiosta seurasta ja nosta pelitunnelma kattoon!

Ravintolat huokuvat rehtiä asennetta, tyylikkyyttä ja aitoa katukeittiöfiilistä. Street Food Delin reseptien lähtökohtana on ennen kaikkea katukeittiön innoittama yksinkertaisuus, elämyksellisyys ja laadukkaat raaka-aineet. Keittiöstä nousee ruokaa mehevistä ribseistä ja siivistä aina raikkaisiin salaatteihin, joten jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Street Food Deli-ravintoloiden annosvalikoima vaihtelee myyntipisteittäin sekä tapahtumien mukaan. Kiertele rohkeasti ja löydä oma suosikkisi! Lisäksi Drincks & Snacks myyntipisteet tarjoavat janoisimmille limonadia ja alkoholijuomia sekä pientä snackiä.

Club-seat asiakkaat voivat varata Golden Star Cafeeseen Street Food Delin ruoka-annokset ja juomat jo ennakkoon! Nauti Pre-Gameistä omassa, valmiiksi katetussa pöydässä ja nosta lätkäfiilikset astetta paremmalle tasolle!

Soita: +358 20 419 4101
Ota yhteyttä: ravintolat.hartwallarena@restel.fi


Share this