Deli

Food&Events Tapahtumaravintoloilla on Hartwall Arenalla yhteensä 17 erilaista ruoka- ja juomapistettä. Tarjolla on muun muassa sushia, wrappeja, wingsejä, ribsejä ja hodareita... 

Puh:
+358 20 419 4101

Sähköposti:
ravintolat.hartwallarena@restel.fi


Halutessasi voit tilata ruoka- ja juomakuponkeja toimipisteisiin yrityksesi vieraille. Voit tiedustella myös tapahtumien väliaikatarjoiluja, kun otat yhteyttä Restel Ravintoloiden myyntipalveluun: ravintolat.hartwallarena@restel.fi tai 020 419 4101.

Deli

Deli on tuonut täysin uuden eri tapahtumiin muuntautuvan ravintolakonseptin lukuisine ravintoloineen Arenan molempiin kerroksiin. Kaikki Delit ovat avoinna aina reilusti ennen tapahtumaa, joten voit saapua ajoissa ruokailemaan rauhassa ja nostattamaan tunnelmaa. Delin suosittu pre-game pyörähtää käyntiin aina 1,5 tuntia ennen otteluita.

Delin reseptien lähtökohtana on ennen kaikkea katukeittiön innoittama selkeys, elämyksellisyys ja laadukkaat raaka-aineet. Vaihtoehdot mehevistä ribseistä ja siivistä raikkaisiin salaatteihin asti varmistavat, että jokainen löytää mieleisensä. Annosvalikoima myös vaihtelee myyntipisteittäin sekä tapahtumien luonteen mukaan, joten kulje käytävillä ja löydä oma suosikkisi. Lisäksi Drinks & Snacks  -myyntipisteet tarjoavat virvoitus- ja alkoholijuomia, sekä pientä purtavaa. Voit tilata annoksen myös toimitettuna omalle istumapaikallesi alakatsomoon Hartwall Arena -sovelluksella.

Club Seat -asiakkaat voivat varata Golden Starin ja Delin ruoka-annokset ja juomat jo ennakkoon. Nauti Pre-gamesta omassa, valmiiksi katetussa pöydässä ja nosta fiilikset mestaruusviirien tasolle.

 Soita: +358 20 419 4101
 Ota yhteyttä: ravintolat.hartwallarena@restel.fi


Share this