Ruoka ja juoma

Hartwall Arenan ravintolatarjonta yllättää monipuolisuudellaan. Ravintolamme tarjoavat runsaasti herkullisia vaihtoehtoja: saavu ajoissa ja nautiskele rauhassa tai nappaa nopea välipala juoman seuraksi. Valitse lukuisista vaihtoehdoista: gourmet-annoksia, street foodia ja kaikkea siltä väliltä. Palvelemme asiakkaitamme aina ilolla ja ripeästi – Arenalta et ikinä lähde tyhjin vatsoin!

Skippaa jonot! Tilaa tarjoilut paikallesi alakatsomoihin Hartwall Arena -sovelluksella.

Lataa App Storesta »
Lataa Google Playstä »

Nauti tarjoiluista rauhassa ilman jonotusta!

Puh:
+358 20 419 4101

Sähköposti:
ravintolat.hartwallarena(at)restel.fi


Hartwall Arenan ruoka- ja juomatarjonta palvelee kaikkia vieraitaan – lähes 4000 asiakaspaikkaa pitävät huolen siitä, että kaikki janoiset ja nälkäiset saavat haluamansa. Arenan tilat sopivat erinomaisesti myös edustus- ja yksityistilaisuuksiin – tarjoiluista tinkimättä. Kysy rohkeasti vaihtoehtoja ja valmiita palvelukokonaisuuksia eri tilaisuuksiin. Saat useimpiin tiloihin räätälöityä haluamasi ruokailukokonaisuuden: pöytiin tarjoillun menun, runsaan buffet-pöydän tai helpon snack-tarjoilun.

Ota yhteyttä pöytävarauksista ravintoloiden myyntipalveluun ravintolat.hartwallarena(at)restel.fi tai puhelimitse +358 20 419 4101.