Niemi Center

Niemi Center tarjoaa monipuoliset tilat niin juhliin kuin kokouksiin!

Muuntautuvat tilat ovat käytettävissä niin yleisötapahtumissa kuin tapahtumien ulkopuolisina päivinä. Toimivat tilat ja tarjoilut löytyvät niin pienen porukan rentoon illalliseen ennen lätkämatsia kuin myös satojen henkilöiden kokouksiin.

Aloita konsertti-ilta pre-show dinnerillä

Niemi Centerin ovet aukeavat ja pöytä on katettu kaksi tuntia ennen konsertin alkua. Ruokailun jälkeen pääset aloittamaan keikkaillan sisäkautta välttäen jonot ja ruuhkat.

Hockey buffet starttaa matsin

Jokereiden otteluihin voi valmistautua Hockey buffetissa, joka avautuu kaksi tuntia ennen pelin alkua. Hinta on 29,50 €/hlö (alle 12-vuotiaat puoleen hintaan), sisältäen alkuruokapöydän, kaksi pääruokaa ja jälkiruokavalikoiman sekä kahvin / teen. Ravintolassa on A-oikeudet.
Tutustu Hockey buffetiin »

Tulevat Hockey buffetit:
3.3

Varaa pöytä

 

Katso tulo-ohjeet »Niemi Center on monipuolinen kokous- ja juhlatila

Niemi Centerin toinen kerros on suunniteltu kokouksille ja seminaareille. 512 m2 valoisaa ikkunallista kokoustilaa, joka muuntautuu moniin eri toteutuksiin. Tila on varusteltu kattavalla AV-välineistöllä, kuten useilla valkokankailla, videotykeillä ja äänentoistolla. Kokoustila soveltuu 50- 230 henkilön kokouksiin ja tilaisuuksiin. Helposti muunneltavassa tilassa onnistuu kokoukset, seminaarit, messutapahtumat, illalliset ja cocktailtilaisuudet.

Tilausravintolana toimiva Niemi Centerin 4. kerros on tyylikäs, korkea ja avara juhlatila. Niemi Centerin tila on helposti muuteltavissa tapahtuman luonteen mukaiseksi. Tilassa on käytettävissä valkokangas, videotykki, esiintymislava sekä langaton internet-yhteys. Kalusteina on pyöreät 10 henkilön pöydät ja asiakaspaikkoja 120 henkilölle. Lisäksi tilassa on pystypöytiä ja lounge. Ruokailu onnistuu sekä pöytiintarjoiluna että buffet muodossa.

Niemi Center 1. kerros toimii viihtyisänä teemaravintolana. Tilavassa 120 hengen ravintolassa voi järjestää tyylikkään oman yritystapahtuman tai yhdistää ruokailun johonkin Hartwall Arenan lukuisista tapahtumista.
Tilassa on käytettävissä videotykki, valkokangas, wi-fi ja mikrofoni puheita varten. 

Kysy lisää ja varaa kokous
Puh: +358 20 419 4101
Sähköposti: ravintolat.hartwallarena@restel.fi

Varaa kokous »
Katso tulo-ohjeet »

Herkullinen lounas arkisin

Niemi Centerissä on tarjolla monipuolinen lounasbuffet arkisin klo 11–13.30. Hinta 10,50 €/hlö sisältäen keiton, lämpimät ruokavaihtoehdot, salaattipöydän, leivän ja levitteen, jääveden sekä kahvin / teen.
Katso lounaslista »


Share this