Food&Events Meeting Center

Monipuoliset tilat niin juhliin kuin kokouksiin

Muuntautuvat tilat ovat käytettävissä yleisötapahtumissa sekä tapahtumien ulkopuolisina päivinä. Toimivat tilat ja tarjoilut löytyvät yhtä lailla pienen porukan rentoon illalliseen ennen lätkämatsia kuin satojen osallistujien kokouksiin.

Varaa pöytä

 

Katso tulo-ohjeet »Food&Events Meeting Center on monipuolinen kokous- ja juhlatila

Food&Events Meeting Centerin toinen kerros on suunniteltu kokouksille ja seminaareille. Tarjolla on 512 m2 valoisaa ikkunallista kokoustilaa, joka muuntautuu moniin eri toteutuksiin. Tila on varustettu kattavalla AV-välineistöllä, kuten useilla valkokankailla, videotykeillä ja äänentoistolla. Kokoustila soveltuu 50–230 henkilön kokouksiin ja tilaisuuksiin. Helposti muunneltavassa tilassa onnistuvat niin kokoukset, seminaarit, messutapahtumat, illalliset kuin cocktailtilaisuudet.

Tilausravintolana toimiva Food&Events Meeting Centerin neljäs kerros on tyylikäs, korkea ja avara juhlatila, joka on helposti muuteltavissa tapahtuman luonteen mukaiseksi. Tilassa on käytettävissä valkokangas, videotykki, esiintymislava sekä langaton internet-yhteys. Kalusteina ovat pyöreät 10 henkilön pöydät ja asiakaspaikkoja löytyy 120 hengelle. Lisäksi tilassa on pystypöytiä ja lounge. Ruokailu onnistuu sekä pöytiintarjoiluna että buffet-muotoisena.

Food&Events Meeting Centerin ensimmäinen kerros on viihtyisä teemaravintola. Tilavassa 120 hengen ravintolassa voi järjestää yritystapahtuman tai yhdistää ruokailun johonkin Hartwall Arenan lukuisista tapahtumista. Ovet aukeavat konsertti-iltoina kaksi tuntia ennen tapahtuman alkua. Ruokailun jälkeen voi siirtyä sujuvasti omalle paikalleen konserttiin sisäkautta. Ravintolassa on A-oikeudet ja tilassa on käytettävissä videotykki, valkokangas, wi-fi ja mikrofoni puheita varten. 

Kysy lisää ja varaa kokous
Puh: +358 20 419 4101
Sähköposti: ravintolat.hartwallarena@restel.fi

Varaa kokous »
Katso tulo-ohjeet »

Herkullinen lounas arkisin

Food&Events Meeting Centerissä on tarjolla monipuolinen lounasbuffet arkisin klo 11–13.30. Hinta 10,50 €/hlö, sisältäen keiton, lämpimät ruokavaihtoehdot, salaattipöydän, leivän ja levitteen, jääveden sekä kahvin tai teen.
Katso lounaslista »


Share this