Niemi Center

Kolmekerroksinen Niemi Center tarjoaa upeat puitteet kokouksille, seminaareille, juhlille ja muuhun tilauskäyttöön. Jokereiden KHL-kotiotteluissa on pääsääntöisesti 2 tuntia ennen ottelua tarjolla teemallinen Hockeybuffet, johon kannattaa varata pöytä etukäteen. Niemi Centerissä tarjoillaan arkisin myös runsas lounas klo 11-13.30, jonne pääset kätevästi oman sisäänkäynnin kautta suoraan ulkoa myös tapahtumapäivinä.

Puh:
+358 20 419 4101

Sähköposti:
ravintolat.hartwallarena@restel.fi


MM-kisoihin vuonna 2012 valmistunut Niemi Center tarjoaa tasokasta kokous- ja tilausravintolatoimintaa kolmessa kerroksessa. Monipuolisesti räätälöitävät tilat sopivat mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin, juhliin ja vaikkapa gaalaan. Ensimmäisen kerroksen 120-paikkainen teemaravintola palvelee yleisöä tapahtumien aikana ja on muina aikoina tilausravintolana. Toisen kerroksen seminaaritilassa on 250 asiakaspaikkaa ja se on täydellinen tila erilaisille kokouksille ja seminaareille. Se on varusteltu kattavalla AV-välineistöllä, useilla valkokankailla sekä videotykeillä. Neljännen kerroksen erikoisuutena on kattoon heijastava projisointitekniikka. Tilassa on vakiona pyöreät pöydät ja asiakaspaikkoja 120 henkilölle.

Voit tilata kaikkiin tiloihin mieleisesi ruoat runsaasta tarjoiluvalikoimasta joko pöytiin tarjoiltuna tai kattavasta buffet-pöydästä. Niemi Centerissä on upeat puitteet myös Pre-Game tai cocktail-tapahtumille. Suosittu teemallinen Hockeybuffet on tarjolla pääsääntöisesti 2 tuntia ennen Jokereiden KHL-kotiotteluita – varaa pöytä etukäteen koko porukalle!


Share this