Tubecon 2017

Lauantai 12.08.2017
Ovet avataan: 12:00

Tubettajat kaappaavat Tubeconin kirjaimellisesti haltuunsa. Ensimmäisen Tubeconin taustalla olleet tubettajat ovat perustaneet uuden yhdistyksen, ja Tubecon Ry:stä tulee Suomen Tubeconin järjestämisestä vastaavan yrityksen, Suomen Tubetapahtumat Oy:n suurin omistaja. Yhdistys kutsuu kaikki tubettajat mukaan kehittämään edelleen kasvavaa Tubeconia.
 
-Tubekulttuurissa spessuinta on sisällöntuottajien ja yleisön välinen suhde. Kiehtovaa on sisällön inhimillisyys ja vuorovaikutus, joka perinteisistä medioista ja musateollisuudesta puuttuu. Nyt yhdistyksen avulla saadaan tubettajille suora keino vaikuttaa siihen, millaInen tapahtuma Tubecon on ja rakentaa sinnekin uusia tapoja viettää aikaa yleisömme kanssa, kertoo hallituksen jäsen Sonja ”Soikkuu” Hämäläinen.
 
Tubecon 2017 on isompi ja monipuolisempi kuin aiemmin, ja lisäksi alkuperäinen perusidea vahvistuu: tubettajat tekevät tapahtumaa tubettajille ja heidän faneilleen. Tubecon kerää yhteen tubettajasukupolven kirkkaimmat tähdet ja heidän faninsa.
 
-Tubeconin ohjelmaan panostetaan entistä enemmän. Tapahtuman rakenne muuttuu conimaisemmaksi, koska näin voimme tarjota sisältöä kaikille tubesta kiinnostuneille. Uusi Creator Track -osuus tuottaa kiinnostavaa ammattisisältöä tubettajille itselleen, sanoo Tubeconin uusi taiteellinen johtaja ja itsekin tubettaja Jonna “Wildeem” Paananen.
 
Tubeconin tapahtuma-alue kasvaa ja luvassa on uusia workshop-tiloja faneille sekä isompi paneelilava. Myös Aikuisparkin ohjelmistoon satsataan, sillä palautteen perusteella vanhemmat kaipaavat tietoa tubekulttuurin perusteista ja myös aikuisten viihtyvyyteen tapahtumassa satsataan entistä enemmän.
 
Tubeconin pääyhteistyökumppaneita ovat tänä vuonna OP ja Silja Line. Muita tapahtuman mahdollistavia kumppaneita ovat mm. Helkama ja Kamppi.
 

TUBECON

Suomalaisten tubettajien vuonna 2014 perustama Tubecon on nykyisin Euroopan suurin tubekulttuurin tapahtuma, joka järjestää tubettajatapahtumia mm. Ruotsissa ja Espanjassa. Elokuussa 2016 Suomen Tubecon teki uuden kävijäennätyksensä, kun Hartwall Areenalla vieraili 18 500 vierasta. Kaksipäiväisen Tubeconin ohjelmassa oli yli 300 esiintyjää, 130 Meet & Greetiä, pelialue, paneelilava, kolme eri lavaa sekä kahden päivän mittainen liveshow. Tapahtumaa oli tekemässä yhteensä 1000 hengen joukko tubettajia, artisteja ja vapaaehtoisia.

www.tubecon.fi

TUBECON RY

Ensimmäisen Tubeconin taustalla olleet tubettajat ovat perustaneet uuden yhdistyksen, ja Tubecon Ry:stä tulee Suomen Tubeconin järjestämisestä vastaavan yrityksen, Suomen Tubetapahtumat Oy:n suurin omistaja.
Uuden yhdistyksen perustajajäsenet ovat Jonna “Wildeem” Paananen, Sonja “Soikkuu” Hämäläinen, Juuso “Herbalisti” Karikuusi, Joona “ZoneVD” Leppälä, nettiguru Toni Nummela, Miska “MiskaMH” Haakana, Timo “Timo Wilderness” Korpi, Elias Riistama, Madcraft-yhtyeestä tunnettu Tom Nuorivaara, Sami Koivisto sekä Biisonimafian Kaitsu Rinkinen. Jatkossa kaikki online-videoita säännöllisesti julkaisevat henkilöt ovat oikeutettuja liittymään yhdistyksen toimintaan joko kannatus- tai aktiivijäseninä.
 
Tubecon on puolueeton toimija, joka tekee tubettamisen ilmiötä näkyväksi ja tunnetuksi yhdessä tubettajien kanssa järjestämällä yhteisöllisIä tapahtumia videoiden tekijöille ja faneille.
Tubecon tukee ja vahvistaa eri tavoin tubettajien unelmia ja synnyttää lisää ansaintamahdollisuuksia tubettajille ja heitä edustaville kaupallisille kumppaneille.


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!