Referenssit

"Hartwall Arenalla järjestettiin vuonna 2007 Suomen ensimmäinen Eurovision Song Contest. Euroopan katseet kohdistuivat Suomeen ja Hartwall Arenalle – ja odotuksiin vastattiin. Lopputuloksena oli huikea show, kun koko areena puettiin euroviisulookiin; harjoitushallista tehtiin  ”green room” ja tilat täyttyivät juhlista ja VIP-tilaisuuksista. Lookin kruunasi tietenkin itse lava, niin kutsuttu ”Hauen hammas”, joka tietenkin oli suomalaista designia. Areenan tekniset valmiudet kohtasivat kaikki  kunnianhimoiset vaatimukset. YLE kuvasi ja lähetti Hartwall Arenalta maailmalle shown joka ei hevillä unohdu."

Eurovision Song Contest

 

"Hartwall Arena on toiminut useiden, Helsingissä järjestettyjen jääkiekon arvoturnausten päänäyttämönä. Arenan puitteet ovat kansainvälistä tasoa; tänne on yleisön helppo tulla, tilat taipuvat erilaisten tapahtumien ja sidosryhmien vaatimuksiin ja esimerkiksi uusittu videokuutio antaa hienot mahdollisuudet ottelutapahtumien toteutukselle. Ja tietenkin, varsinkin Leijonien pelatessa, on tunnelma hallissa aina huikea!"

Suomen Jääkiekkoliitto

 

"Tapahtumajärjestänä Hartwall Arenalle on aina helppo tuoda maailman kirkkaimpia tähtiä. Järjestelyt pelaa hyvin, tekniikka on huipputasoa ja fiilis keikan aikana huimaiseva, kun tänne saa rakennettua shown joka on kansainvälistä huipputasoa. VIP-tilaisuuksien ja ruokapalveluiden avulla voimme tarjota asiakkaille oikeita elämyspaketteja."

Live Nation Finland

 

"Hartwall Arena on loistava konserttipaikka, jossa kaikki toimii oli kyse sitten yleisöstä tai artisteista. Arena toimii tapahtumissa aktiivisesti tapahtumajärjestäjän apuna, sekä tapahtumatuotannon että tapahtuman markkinoinnin osalta. Fullsteamin kaikki konsertit Arenassa ovat olleet onnistuneita ja artistiorganisaatiot kehuvat tilan toimivuutta poikkeuksetta joka kerta."

Fullsteam

 

"Suomalaiset huippuartistit ovat ottaneet areenan omakseen. Se on melkein itsestäänselvyys kotimaisille tähdille kuten Hectorille ja Jari Sillanpäälle pitää kiertueensa esityksensä Helsingissä Hartwall Arenalla. Täällä on aina hyvä fiilis."

Eastway

 

"Infront on järjestänyt Urheilugaalaan yhdessä Valo ry:n, Suomen Olympiakomitean, Suomen Paralympiakomitean, Yleisradion ja Veikkauksen kanssa Hartwall Arenalla jo seitsemän kertaa. Areena on toiminut hienosti gaalan ja juhlatilaisuuden järjestämispaikkana. 1. tason käytävät, jossa esillä oli eri urheilulajien näytöspisteitä, olivat juhlavieraiden käytössä ja täällä tarjoiltiin myös alkudrinkit. Itse areenatasolla sai ottaa osaa juhlagaalan fiiliksiin, kun taas 3. kerroksessa oli yleisölle avoin elämysmaailma, jossa sai kokeilla erilaisia urheilulajeja. Tila toimi eduksemme; pidimme etkot, gaalan, kaikki VIP-tilaisuudet sekä jatkot yhden ja saman katon alla."

Infront Finland

 

"Olemme järjestäneet Kummi – hyväntekeväisyyskonsertit areenalla jo vuosikymmenen ajan. Tänne on aina mukava palata. Täällä on sopivia tiloja ja helppo järjestää oheistapahtumia kuten lehdistötilaisuuksia ja fanitapaamisia. On aina hienoa kutsua tänne huippuartisteja, kun tietää, että puitteet ovat heille täydelliset."

Lastenklinikoiden Kummit ry

 

"Järjestimme TakuuAreena (TE-toimisto) tapahtuman Hartwall Arenalla. Saimme kätevästi muutettua areenan ensimmäisen kerroksen tarpeittemme mukaan. Areenatasosta saimme näyttävän rekrytointialueen, jossa nuoret pystyivät tutustumaan 150 – 300 näytteilleasettajaan."

Takuu Arena