Arena-tuotanto

Hartwall Arena tekee tilaisuuksista onnistuneita elämyksiä. Monipuoliset tilamme ovat muokattavissa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Toteutamme vaativimmatkin kokonaisuudet ja tapahtumat. Käytössämme on uusin tekniikka, hyvä kalusto sekä osaava ja kokenut henkilökunta.


Hartwall Arenalla järjestettäviin tapahtumiin liittyvät areenan muutostyöt hoitaa talon oma tuotantoryhmä. Hartwall Arenan omaa kalustoa hyödyntämällä saamme tarjottua hyvän perustan onnistuneelle tapahtumalle, aina jääkiekosta konsertteihin. Ota yhteyttä meihin, kun olet järjestämässä tilaisuutta, johon tarvitset vuokralle kalustoa. Tarjoamme myös osaavaa henkilökuntaa tekemään rakennus- ja purkutyöt vuokrattavalle kalustolle.

Yhteyshenkilö:
Aki Kallio
Hartwall Arena / Tuotanto
Puh. +358 20 419 4600
gsm. +358 40 527 8117
aki.kallio@hartwallarena.fi
 

Vuokrattava kalusto

Hartwall Arena palvelee myös, kun haluat järjestää oman tapahtuman omissa tiloissasi, mutta sinulla ei ole kalustoa.

Voit vuokrata meiltä tuolit, pöydät ja lavat. Tarjoamme myös osaavaa henkilökuntaa tekemään rakennus- ja purkutyöt vuokrattavalle kalustolle sekä auttamaan tarvittaessa lastauksessa.

Soita meille, niin voimme keskustella tarkemmin tarpeistasi. Voit myös tulla Hartwall Arenalle tutustumaan vuokrattavaan kalustoomme. Hyvin suunniteltu ja rakennettu tapahtuma on onnistuneen tilaisuuden lähtökohta.

Kun olet järjestämässä tilaisuutta, johon tarvitset kalustoa, ota yhteys meihin!

Yhteyshenkilö:
Aki Kallio
Hartwall Arena/Tuotanto
Puh. +358 20 419 4600
GSM. +358 40 527 8117
etunimi.sukunimi@hartwallarena.fi

Tapahtuma-setupit
Lue lisää