Susijengin MM-karsintaottelu Suomi-Islanti

Maanantai 02.07.2018
Tapahtuma alkaa: 18:45

Susijengi palaa Hartwall Arenalle!

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7.

MM-karsinnoissa on edessä ratkaisujen hetket, kun ensimmäisen vaiheen viimeiset ottelut pelataan kesä-heinäkuun karsintaikkunassa. Neljän joukkueen lohkoissa jokaisella maalla on jäljellä kaksi ottelua, ja Susijengin lohko F:ssä jännitettävää riittää loppuun asti. Viimeisestä, Helsingin Hartwall Arenalla pelattavasta Islanti-ottelusta ei siis tule panosta puuttumaan!
Susijengi on pelannut marras- ja helmikuun MM-karsintaikkunoissa neljä ottelua ja voittanut niistä kaksi. Nelijoukkueisen lohkon kolme parasta etenee kauden 2018-19 aikana pelattavaan kuuden joukkueen jatkokarsintalohkoon. Jatkokarsintojen kolme parasta lunastaa paikkansa Kiinan MM-kisoissa, jotka pelataan 31.8.-15.9.2019.

Koska alkulohkon jokainen voitto lasketaan mukaan jatkolohkovaiheeseen, joukkueella on edessään tärkeimmät maaottelunsa vuosiin, jotta MM-karsintaurakka jatkuu syksyllä koittavissa jatkolohkon otteluissa.

Saavu siis areenalle – 6. pelaajan tuki on korvaamaton!

 
Lisätiedot
www.basket.fi


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!