Sunrise Avenue

Perjantai 23.03.2018 - 20.00
 
Helsinki
Hartwall Arena
Ovet avataan 18:30
Lipunmyynti alkaa
Perjantai, lokakuu 13, 2017 - 09:00

Sunrise Avenuen laajamittainen Euroopan kiertue huipentuu maaliskuussa Helsingin Hartwall  Arenalle. Syksyllä uuden albuminsa ”Heartbreak Century” julkaisseen yhtyeen kiertueen päätöskonsertti järjestetään Hartwall Arenalla perjantaina 23. maaliskuuta. 

”Halutaan päättää rundi kotikaupunkiin ja Suomen suurimmalle areenalle. Ollaan normaalisti soitettu Helsingin Jäähallissa, mutta kun olen käynyt katsomassa muiden artistien keikkoja Hartsulla, on ajatus omasta keikasta siellä alkanut kutkuttamaan enemmän ja enemmän. Onhan meidänkin pakko kerran kokea se”, kertoo Sunrise Avenuen Samu Haber.

Sunrise Avenue julkaisi uuden studioalbuminsa ”Heartbreak Century” viime syksynä. Levyä työstettiin lähes vuoden ajan Berliinissä, Helsingissä ja Tukholmassa kolmen tuottajan (Jukka Immonen, Nicolas Rebscher ja Victor Thell) kanssa. Levyltä nostettu ”I Help You Hate Me” -single on noussut isoksi hitiksi ja se lukeutuu mm. Saksan radioiden kymmenen soitetuimman kappaleen joukkoon. Albumijulkaisun jälkeen Sunrise Avenue suuntaa mittavalle 14 maata kattavalle Euroopan kiertueelle, joka käynnistyi 11. lokakuuta Helsingistä. Lähes koko syksyn kiertue myytiin loppuun muutamassa minuutissa.

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2014 julkaistu ”Best Of” -kokoelmalevy on myynyt Saksassa peräti tuplaplatinaa eli yli 400 000 kappaletta. Yhtye tunnetaan parhaiten hiteistään ”Hollywood Hills”, ”I Don’t Dance”, ”Forever Yours” ja ”Fairytale Gone Bad”. Yhtye on huomioitu lukuisia kertoja sekä kotimaisilla että kansainvälisillä musiikkialan palkinnoilla. Haber on kunnostautunut Saksassa myös The Voice -tv-ohjelman tähtivalmentajana ja viime kesänä hän hurmasi Espanjassa kuvatussa Vain Elämää -sarjassa tulkiten muiden suomalaisartistien kappaleita.

 

KONSERTTI:

Sunrise Avenue – Heartbreak Century Tour 2018

Pe 23.3.2018 Hartwall Arena, Helsinki

Ovet klo 18.30

RAVINTOLAINFO:

Niemi Centerin ravintolassa on tarjolla herkullinen buffet ennen konserttia klo 18.00-20.00.
Saapuminen ravintolaan tapahtuu ulkokautta Niemi Centerin oman sisäänkäynnin kautta.
Buffetin hinta on 38,50€/henkilö sisältäen alkuruokia, lämpimän pääruoan, jälkiruokavalikoiman kahvin ja teen kera.
Pöytävaraukset  ja lisätiedustelut osoitteesta: ravintolat.hartwallarena@restel.fi
Konsertin tauolla ravintola palvelee baarina. Lämpimästi tervetuloa!

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 39 / 49 / 59 / 69 euroa Ticketmasterista


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!