Raskasta Joulua -konsertti

Lauantai 08.12.2018 - 20.00
 
Helsinki
Hartwall Arena
Ovet avataan 18:30
Lipun hinta: 49,90€

Viime vuonna loppuunmyyty Hartwall Arenan Raskasta Joulua -konsertti järjestetään myös tänä vuonna
 
- Liput myynnissä nyt
 
Viime vuonna ennennäkemättömän suosion saavuttanut Raskasta Joulua –kiertue järjestetään jälleen tänä vuonna. Lauantaina 8.12. järjestettävän Raskasta Joulua 2018 Hartwall Arenan konsertin lipunmyynti on käynnistynyt! Artisteja ei ole vielä julkaistu, mutta luvassa on jälleen kansainvälisiä huippunimiä ja visuaalisesti vaikuttava show.

 
Viime vuonna täyden Hartwall Arenan lavalla nähtiin Deep Purple - ja Rainbow -yhtyeiden entisenä laulajana tunnettu kansainvälinen rock-legenda Joe Lynn Turner, menestysyhtyeistä Nightwish ja Tarot tunnettu Marco Hietala, Nightwishin nykyinen laulaja, hollantilainen sopraano Floor Jansen, metalliyhtye Amaranthen laulajana tunnettu ruotsalainen sopraanotähti Elize Ryd, musikaalitähtenäkin esiintyvä Charonin laulaja JP Leppäluoto, maailmalla arvostetun Sonata Arctican laulaja Tony Kakko, The Voice of Finland 2013 –voittaja Antti Railio, Thunderstonen laulaja Pasi Rantanen, useista tv-ohjelmista tunnettu monitaituri Kimmo Blom, Tarotin riveihin lukeutuva Tommi Salmela, Psychework –yhtyeestä tunnettu Antony Parviainen sekä Suburban Tribe –yhtyeestä suosioon noussut Ville Tuomi, joka on nykyisin legendaarisen Leningrad Cowboysin nokkamies.
 
Kiertueen bändikokoonpanoon kuuluivat yhtyeen johtajana toimiva kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Wäinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.
 
Raskasta Joulua -kiertueen konsertteihin myytiin viime vuonna yhteensä yli 70 000 lippua. Helsingin Hartwall Arenan lisäksi myös Jyväskylän, Savonlinnan, Tampereen ja Turun kaikki konsertit myytiin loppuun. Myös muilla paikkakunnilla suosio on ollut valtava. Jokaisessa konsertissa on tänä vuonna panostettu myös visuaalisiin elementteihin, massiiviseen joulu-showhun kuuluu isoja screenejä, pyro-tehosteita ja näyttävä valo-show. 


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!