Raskasta Joulua

Lauantai 09.12.2017
Ovet avataan: 18:30
Tapahtuma alkaa: 20:00

Koko kansan suosion saavuttanut Raskasta joulua -konserttikiertue nähdään tänä vuonna areenoilla ja halleissa.
 
Vuosien saatossa laadukkaaksi taiteelliseksi kokonaisuudeksi kasvanut Raskasta joulua -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Viime jouluna kahdettatoista kertaa järjestetty kiertue keräsi yhteensä ennätykselliset 35 000 kävijää myyden lähes kaikki konserttipaikat täyteen. Jopa presidentti Sauli Niinistö kertoi joulupäivityksessään olleensa vaikuttunut Raskasta joulua -konsertista ja lisäksi suomalainen konsepti herätti kiinnostusta myös ulkomailla. 
 
Tänä vuonna kiertue kasvaa aikaisempaa suuremmaksi: marras-joulukuun aikana 23 paikkakuntaa kiertävä kiertue järjestetään useammassa konserttikaupungissa areenalla tai hallissa. Lisäksi myös konserttien visuaalinen show kasvaa entisestään: luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita sekä näyttävä valo-show, johon panostetaan tänä vuonna erityisen paljon.
 
- Ihan mahtavaa, että saamme vihdoin jokaiselle paikkakunnalle tuotua täystuotannon ja täyden shown kaikkine elementteineen. Tänä vuonna show on isompi kuin koskaan ja olemme erityisesti myös panostaneet esityksen visuaaliseen puoleen. Nyt saamme kaikille tapahtumapaikoille spektaakkelimaiset projisoinnit, jättiscreenit, pyrotekniikan ja valot. Jokaisella kiertuepaikkakunnalla on luvassa kokonaisvaltainen elämys! fiilistelee kitaristi Erkka Korhonen, jonka ideasta Raskasta joulua -kiertue on saanut alkunsa.
 
Jälleen huippuartistit solisteina
Raskasta joulua -kiertueella kuullaan jälleen rakkaimpia joululauluja huippuartistien tulkitsemina. Solisteina tulevalla kiertueella ovat mm. Marco Hietala, Floor Jansen, Tony Kakko, Elize Ryd, Antti Railio, Ari Koivunen, JP Leppäluoto, Tommi Salmela, Pasi Rantanen, Kimmo Blom ja Antoni Parviainen. Solistien paikkakuntakohtaiset esiintymiset julkaistaan myöhemmin ja lisäksi luvassa on myös uusia yllätyksellisiä nimiä ulkomaita myöten.
 
Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna:  orkesteria johtava kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Väinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

RAVINTOLAINFO:
Niemi Centerin ravintolassa on tarjolla herkullinen buffet ennen konserttia klo 18.00-20.00. 
Konsertin tauolla ravintola palvelee baarina. Lämpimästi tervetuloa!

 

 

KONSERTTI:
Raskasta Joulua
La 9.12.2017 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet aukeavat klo 18.30
Show alkaa noin klo 20.00

LIPUT:
Alkaen 39,90€ (sis. palvelumaksun) Ticketmasterista


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!