Nickelbackin keikka peruuntuu

Perjantai 14.08.2015

Moninkertaista platinaa myynyt rockyhtye Nickelback joutuu perumaan loput No Fixed Address -kiertueen keikat vuodelta 2015. Näin ollen myös Helsingin Hartwall Arenalle 30.9. suunniteltu konsertti peruuntuu. Yhtyeen laulajalle Chad Kroegerille on määrätty pidennetty laulukielto kesäkuussa äänijänteistä löytyneen kystan vuoksi. Kroeger leikattiin vastikään ja nyt lääkärit ovat määränneet hänet antamaan äänijänteille lepoa seuraavat kuudesta yhdeksään kuukautta, jotta ne parantuisivat kokonaan. Jo ostetut liput voi palauttaa Lippupisteeseen 1.10.2015 mennessä.

Nickelback perui kesäkuussa Pohjois-Amerikan kiertueensa tämän vuoden toisen osuuden kun lääkärit ensimmäistä kertaa diagnosoivat Kroegerilla kystan äänijänteissä. Yhtyeen piti jatkaa Euroopan kiertueelleen syyskuussa, mutta vaikka lääkärit olivat tyytyväisiä leikkauksen tuloksiin, kävi ilmi että Kroeger tarvitsee pidennetyn lepojakson parantuakseen kokonaan.

”Kaikkein eniten olemme pahoillamme siitä, että emme näe kiertueella fanejamme tänä syksynä, mutta Chadin terveys ja paraneminen ovat nyt tärkeintä. Toivomme saavamme hänet riittävän ajan jälkeen takaisin paremmassa ja vahvemmassa kunnossa kuin koskaan. Kiitämme kaikkia tuesta ja ymmärryksestä tänä aikana ja odotamme kovasti pääsevämme tien päälle soittamaan musiikkia mahdollisimman pian”, bändi kertoo.

LIPUNPALAUTUKSET:
Liput tulee palauttaa 1.10.2015 mennessä samaan Lippupisteen myyntipisteeseen, josta liput on ostettu. Lippupisteen nettikaupasta ja puhelinmyynnistä tilatut kirjeliput sekä R-kioskilta ostetut liput tulee lähettää postitse yhteys- ja tilitietojen kera osoitteeseen:
Lippupiste Oy / Nickelback palautus
Kalevantie 2, B-talo
33100 Tampere
PDF-liput voi laittaa yhteys- ja tilitietojen kera osoitteeseen: peruutukset@lippu.fi, aihekenttään ”Nickelback palautus”. 

PERUUNTUNUT KONSERTTI:
Nickelback (CAN) – No Fixed Address Tour
Ke 30.9.2015 Hartwall Arena, Helsinki

LISÄTIEDOT:   
Live Nation Finland

Share this