Manowar

Sunnuntai 03.04.2022

Vuonna 1982 Battle Hymns -esikoisalbuminsa julkaissut metalliylpeys Manowar suuntaa ensi vuonna mittavalle ja majesteetillisesti nimetylle CRUSHING THE ENEMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR ’22 -juhlakiertueelle, joka saapuu myös Suomeen Helsinkiin Hartwall Areenalle. Aiemmin ilmoitettu keikkapäivä siirtyy päivällä, ja uusi päivä on 3. huhtikuuta.

Kuukausittain yksinomaan Spotityssä liki 700 000 kuuntelijaa keräävällä Manowarilla on todella monta syytä juhlaan debyyttialbumin juhlavuoden ohella: Fighting The World -albumi täyttää 35 vuotta, The Triumph Of Steel 30 vuotta, Warriors Of The World 20 vuotta, Gods Of War 15 vuotta sekä The Lord Of Steel juhlii kymmenvuotista olemassaoloaan. 

Vuonna 1980 New Yorkin Auburnissa perustettu heavy metal -ylpeys merkittiin vuonna 1984 Guinnessin ennätysten kirjaan yhtyeenä, joka soitti maailman äänekkäimmän keikan. Sittemmin bändi on rikkonut oman ennätyksensä jo kahdesti! Bändillä on hallussaan myös maailmanennätys ajallisesti pisimmän heavy metal -konsertin järjestämisestä Bulgarian Kavarna Rock Fest -tapahtumassa vuonna 2008. Mittaa tuolla keikalla oli viisi tuntia ja yksi minuutti.

Yli 20 miljoonaa albumia urallaan myynyt Manowar on nauttinut kulttimainetta mittavalla urallaan alusta alkaen, eikä vähiten tinkimättömän asenteensa sekä unohtumattomien sloganiensa vuoksi, näistä jälkimmäisistä muistetaan esimerkiksi "Death to false metal". Bändi nähdään ennen Suomen-keikkaansa Tallinnassa.

"Olemme innoissamme päästessämme palaamaan viimein Suomeen ja Viroon, joiden manowaristien voima, vahvuus ja uskollisuus on legendaarista! He ovat joutuneet odottamaan vuosia, ja nyt tuo odotus palkitaan vertaansa vailla olevalla voimalla", Joey DeMaio lupaa ja jatkaa: "Saavumme isoimmalla kiertueproduktiollamme koskaan, ja settilista murskaa jokaisen, joka ei ole kyllin vahva todelliselle metallille!"

Manowar on:
Joey DeMaio 
Eric Adams
Anders Johansson 
E.V. Martel


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!