Karjala-turnaus 2020: Suomi - Ruotsi

Sunnuntai 08.11.2020
Ovet avataan: 16:30
Tapahtuma alkaa: 17:30
Tapahtuma loppuu: 20:00

Suomen Jääkiekkoliitto on saanut viranomaisilta poikkeusluvan, jonka ansiosta Karjala-turnaus voidaan järjestää Helsingin Hartwall Arenassa 5.–8. marraskuuta. Leijonat saa turnaukseen vieraakseen tutut vastustajat eli Ruotsin, Tshekin ja Venäjän maajoukkueet.

- On valtavan hienoa, että A-maajoukkue pääsee pitkästä aikaa pelaamaan. Karjala-turnaus on yksi maajoukkuetoiminnan vuotuisista merkkipaaluista ja nyt sen merkitys korostuu entisestään: edellisen kerran pelasimme viime helmikuussa Ruotsin EHT-turnauksessa, A-maajoukkueen GM Jere Lehtinen iloitsee.

Yleisömäärää rajoitetaan – TV5 ja Dplay näyttävät ottelut kotikatsomoihin
Paikan päälle tulevan yleisön määrää joudutaan rajoittamaan siten, että viranomaisten yleisötapahtumille asettamat turvallisuusohjeet toteutuvat.

- Voimme nykytietojen mukaan ottaa Suomen otteluihin aitioasiakkaiden lisäksi noin 4500 katsojaa. Lipunmyynnin on suunniteltu alkavan Ticketmasterin myyntikanavissa lokakuun lopussa, Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen kertoo.  

- Viikonlopun päiväpelit, joissa Suomi ei pelaa, pelataan ilman yleisöä. Nämä ja kaikki muut turnauksen ottelut kotikatsomoihin välittää maajoukkueiden uusi mediakumppani Discovery, eli pelejä voi seurata TV5-kanavalta ja Dplay-palvelusta.

Muutaman vuoden ajan Karjala-turnauksen välipäivänä perjantaina järjestettyä ilmaistapahtuma Suomi-kiekkopäivää ei korona-aikana järjestetä.

Joukkueet kuplaan, luvassa tehostettua testausta
Myös turnaukseen osallistuvien joukkueiden elämään poikkeusjärjestelyt vaikuttavat monella tavoin.

Ulkomaiset joukkueet testataan ennen lähtöä kotimaassaan ja lentomatkat Suomeen taittuvat yksityiskoneilla. Uudet testit tehdään heti maahan saapumisen yhteydessä. Ulkomaisten joukkueiden lisäksi Suomen joukkue, erotuomarit ja muut joukkueiden kanssa Hartwall Arenalla toimivat testataan ennen turnauksen alkua ja tarvittaessa sen aikana.

Joukkueet käyttävät liikkumiseen heitä varten määritettyjä busseja ja autoja ja majoittuminen tapahtuu vain turnauksen osallistujille tarkoitetussa hotellissa. Kaikki myös sitoutuvat siihen, että turnauksen aikana ei liikuta kaupungilla: liikkuminen on sallittua vain hotellilla, Hartwall Arenalla ja näiden välittömässä läheisyydessä. 
Joukkueiden eritys tarkoittaa myös sitä, että otteluiden jälkeiset median hikihaastattelut tapahtuvat tänä vuonna verkossa.

KARJALA-TURNAUS 2020 YLEISÖOHJEET

Karjala-turnaus 2020 – yleisön otteluohjelma
Torstai 5.11.2020
18:30 RUS – FIN
Lauantai 7.11.2020
17:30 FIN – CZE  
Sunnuntai 8.11.2020
17:30 FIN – SWE

Varaa pöytä Karjala-turnaukseen Lanson Loungesta

Karjala-turnauksessa Lanson Loungesta avautuu täydelliset näkymät jäälle. Joten kun kiekko tippuu, yläkatsomotasolla tunnelma nousee.

Nosta turnauskokemuksesi uudelle tasolle! Tule nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta samalla kun katsot peliä paraatipaikoilta.
Osta ottelulippusi katsomolohkoihin 301-304 tai 315-318 ja varaa pöytä Lanson Loungesta, jolloin pääset seuraamaan Karjala-turnausta omasta pöydästä.
Ovet Lanson Loungeen aukeavat tuntia ottelua. Lanson Lounge palvelee Suomi-otteluissa ja pöytävaraukset tulee tehdä ennakkoon myyntipalvelun kautta.

Tutustu menuun tästä.

Varaa pöytäsi heti, paikkoja rajoitetusti!

Lisätiedot ja varaukset:
Sähköpostilla: ravintolat.hartwallarena@restel.fi
Puhelimitse: 020 419 4101


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!