Karita Mattilan joulukonsertit peruuntuvat

Torstai 27.11.2014

Karita Mattilan Helsingin Hartwall Arenalle 9.12. ja Turun HK Areenalle 13.12. suunnitellut joulukonsertit peruuntuvat. Konserttien järjestäjä Live Nation Oy toteaa, ettei ohjelmansa ja teknisten järjestelyidensä puolesta jättimäisten konserttien läpivieminen ole tarkoituksenmukaista riittämättömäksi jääneen yleisökysynnän vuoksi. ”Yritämme löytää mahdollisuudet järjestää vastaavat konsertit Suomen toivuttua pahimmasta notkahduksestaan, toivottavasti jo ensi syksynä”, kertoo Karita  terveisinään ystävilleen ja kannattajilleen.
 

Lipunostajia pyydetään palauttamaan lippunsa niiden ostopaikkaan 31.12. mennessä.
 

LIPUNPALAUTUKSET:

Hartwall Arenan 9.12. konserttiin ostetut liput pyydetään palauttamaan Lippupisteeseen:

Liput tulee palauttaa samaan Lippupisteen myyntipisteeseen, josta liput on ostettu. Lippupisteen nettikaupasta ja puhelinmyynnistä tilatut kirjeliput sekä R-kioskilta ostetut liput tulee lähettää postitse yhteys- ja tilitietojen kera osoitteeseen:

Lippupiste Oy / Karita Mattila palautus
Kalevantie 2, B-talo
33100 Tampere
PDF-liput voi laittaa yhteys- ja tilitietojen kera osoitteeseen: peruutukset@lippu.fi, aihekenttään ”Karita Mattila palautus”. 
 

HK Areenan 13.12. konserttiin ostetut liput pyydetään palauttamaan Lippupalveluun:
Liput tulee palauttaa Lippupalvelun lippukauppohin (ei R-kioskit) tai postitse yhteys- ja tilitietojen kera osoitteeseen:

Lippupalvelu Oy / Karita Mattila palautus
PL 667
00101 Helsinki
Elektroniset (esim. pdf) liput voi myös lähettää tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lippupalvelu.fi. Kaikkein nopeimmin saat rahasi takaisin asioimalla lähimmässä Lippupalvelun lippukaupassa.
 

PERUUNTUNEET KONSERTIT:

Karita Mattila – Karitan Joulu
Ti 9.12.2014 klo 19.30 Hartwall Arena, Helsinki
La 13.12.2014 klo 18 HK Areena, Turku

 

LISÄTIEDOT:
Live Nation Finland

Share this