John Fogerty - My 50 Year Trip

Tiistai 02.07.2019
Ovet avataan: 18:30

CCR:n keulakuvana tunnettu amerikkalainen laulaja, kitaristi ja lauluntekijä John Fogerty palaa kesällä Suomeen.  CCR:n suurimpia hittejä ja John Fogertyn soolotuotantoa sisältävä ”My 50 Year Trip” -kiertueen konsertti nähdään Hartwall Arenalla, Helsingissä tiistaina. 2. heinäkuuta. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa.

John Fogertyn mittava ura alkoi artistin omasta kotikaupungista, Kalifornian Eli Cerritosta, missä Fogerty sai suuren läpimurtonsa Creedence Clearwater Revivalin laulajana. Suosittu ja kriitikoiden arvostama yhtye saavutti valtavan menestyksen ja nousi 1960-70 lukujen taitteessa yhdeksi merkittävimmistä rock-yhtyeistä. Fogerty loi persoonallisen ja uraauurtavan soundinsa yhdistelemällä bluesin, countryn, popin, rockabillyn, R&B:n, swamp boogien ja southern rockin elementtejä ainutlaatuisiin ja ilmeikkäisiin sanoituksiin.
 
Kun CCR hajosi vuonna 1972, Fogerty alkoi luoda vaikuttavaa soolouraansa.  Vuonna 1997 Fogerty sai Grammyn parhaasta rock-albumista ”Blue Moon Swamp” ja hänet on nimetty sekä Rock & Roll Hall of Fameen ja Songwriter´s Hall Of Fameen. Hänet on myös valittu Rolling Stone -lehden 100 parhaan laulajan ja kitaristin joukkoon.
 
Fogertyn kuolemattomiin klassikoihin niin sooloartistina kuin CCR.n keulahahmona lukeutuvat mm. ”Centerfield” ,”Proud Mary”, ”Susie Q”, ”Fortunate Son”, ”Born on the Bayou”, ”Bad Moon Rising”, ja ”Have You Ever Seen the Rain”.
 
John Fogertyn konsertissa Hartwall Arenalla yleisöllä on mahdollisuus ostaa lippu anniskelukatsomoon! Täysi-ikäisille suunnatuissa anniskelukatsomoissa pääset nauttimaan Hartwall Arenan ravintolasta ostettuja anniskelutuotteita omalla istumapaikallasi konsertin lomassa. Anniskelukatsomot John Fogertyn konsertissa ovat katsomot 117-120.
 
LISÄTIEDOT:
https://johnfogerty.com/
www.livenation.fi

 


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!