Hartwall Arena x Billebeino Padel

Hartwall Arena x Billebeino Padel - ainutlaatuinen kokemus
 


Hartwall Arenalla on 6 huippulaadukasta panoraamakenttää, jossa riittää korkeutta kovimmillekin pelaajille. Pelikorkeutta on jopa huikeat 32 metriä. Pelaamaan pääsee samalle areenalle, missä on vieraillut maailman tähdet! Hartwall Arenan Padel on tuotettu yhteistyössä Billebeinon kanssa.

Pelien jälkeen voi nautiskella peliporukalla Hartwall Arenan uudessa First Loungessa. Loungessa palvelee Restel Food and Events -tapahtumaravintola. 
Ravintola on avoinna: Ke-Pe klo 15-19, La-Ti suljettu. 
Tarjolla mm. virvokkeita, patukoita, jäätelöä, kahvia jne. Ruoat vain ennakkotilauksesta, kysy lisää (aitio@hartwallarena.fi).

Myös terassi on auki! Hartwallin juoma-automaatti löytyy myös paikalta. First Loungessa on myös myytävänä Billebeinon mailoja, paitoja, grippejä, mailakasseja ja muita tuotteita.

Hartwall Arenalta on myös mahdollista vuokrata saunallinen aitio pelin jälkipyykeille omalla porukalla. Kysy lisää saunallisesta aitiosta p. 0204 194076, aitio@hartwallarena.fi

Koronarajoitusten johdosta turvallisuuteen on kiinnitetty erityishuomiota.

Aukioloajat, hinnasto ja vuoron varaaminen

Padel Arena on auki joka päivä klo 07.00-23.00. Vuoroja voi varata aina seuraavalle kolmelle viikolle (siirry varauskalenteriin). Huom. varaathan vuorosi aina etukäteen varauskalenterin kautta!

MIkäli kiinnostaa järjestää oma turnaus, ole yhteydessä aitiopalveluun.

Sisäänkäynti First Loungen kautta. First Lounge sijaitsee alakatsomon pääsisäänkäynnin oikealla puolella. Parkkihallista kulku First Loungeen parkkihallin hissillä 4. kerrokseen.  

Saapuminen autolla aina Areenankujan kautta pysäköintihalliin P1-tasolle (katso saapumiskartta tästä). Pysäköinti on ilmaista!

Hartwall Arenalle ei ole mahdollista varata vakiovuoroja. Jotta mahdollisimman moni pääsisi kokemaan Hartwall Arenan ainutlaatuiset kentät, on kaikki vuorot varattavissa varausjärjestelmästä. Hartwall Arenan Padel kentät ovat avoinna 15.8. asti.

Hinnasto

Pyrithän varaamaan vuorosi niin, ettei kalenteriin jää puolen tunnin vuoroja. Näin pystymme tarjoamaan mahdollisimman paljon vuoroja. Kenttävuokra maksetaan varausvaiheessa. Mailan voi vuokrata ja palloja voi ostaa Hartwall Arenalta saapuessaan MobilePaylla tai suoraan varaustilanteessa. Vuokramailat ovat Billebeinon Wilson mailoja. Rikkoontuneesta tai kadonneesta mailasta, veloitamme 100 €.

44€/h
66€/1,5h
88€/2h

Mailavuokra 4€
Pallotuubi 8€

Yhteystiedot Hartwall Arenalle:
First Lounge - p. 020 419 4076
Valvomo - p. 020 419 4098

Kenttävarauksiin ja maksuihin liittyvät tiedustelut Billebeinolle:
p. 050 368 5522 tai contact@billebeinopadel.com

Varausehdot

Vuoron peruutus viimeistään 24 tuntia ennen vuoroa Omat varaukset -sivulla. Mikäli peruutus tulee myöhässä, vuoro laskutetaan varaajalta.

Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut varauksesi viimeistään 24 tuntia ennen varauksesi alkua, jää maksettu summa saldoksi tunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.

Pidätämme oikeuden varausmuutoksiin, mikäli aukioloja rajoitetaan johtuen koronatilanteesta.

Koronaohjeet

  • Hartwall Arenan tiloissa tulee käyttää kasvomaskia, muutoin kun pelaamisen aikana
  • Käytäthän tarjolla olevaa käsidesiä
  • Kiinnitäthän erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan
  • Pidäthän vähintään 2 metrin turvavälin muihin pelaajiin
  • Kentältä poistuttava 5 min ennen vuoron päättymistä seuraavan/edellisen ryhmän lähikontaktien välttämiseksi
  • Vuokramaila tulee palauttaa First Loungen henkilökunnalle desinfioitavaksi

Pelaajat, joilla on flunssan oireita tai jotka ovat altistuneet koronavirukselle, ovat koronan vuoksi karanteenissa tai jotka ovat palanneet ulkomailta 14 vrk:n sisällä eivät saa tulla pelaamaan Hartwall Arena x Billebeino Padeliin.