Emma Gaala 2021

Perjantai 14.05.2021
Ovet avataan: 17:00
Tapahtuma alkaa: 17:30
Tapahtuma loppuu: 21:30

Ehdokkaat julkistetaan tammikuun 21. päivä. Gaalan lippujen myynti alkaa perjantaina 27.11. klo 09.00.
 
Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, vietetään ensi vuonna alkuvuoden sijaan poikkeuksellisesti toukokuussa. Juhlapaikkana on tuttuun tapaan Hartwall Arena, joka tarjoaa ensiluokkaiset puitteet nähdä vuoden 2020 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana. Gaalaa voi seurata joko paikan päältä tai Neloselta suorana tv-lähetyksenä. Emma Gaalan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 27.11. klo 09.00.

Asiakkaiden turvallisuus on tapahtumajärjestäjälle tärkein prioriteetti. Areenan yleisökapasiteetti on rajoitettu ja katsomolohkoittain paikalle otetaan maksimissaan puolet areenan normaalikapasiteetista. Emma Gaala noudattaa viranomaisten sen hetkistä ohjeistusta kasvomaskien käytöstä ja edellyttää katsojilta kasvomaskin käyttöä, mikäli viranomaisohjeistus kasvomaskien käytöstä on tapahtuma-aikaan voimassa. Arenalla on saatavilla käsidesiä ja normaalit käsienpesumahdollisuudet wc-tiloissa. Tarkemmat ohjeet päivittyvät Ticketmasterin tapahtumasivulle lipunmyynnin alettua perjantaina 27.11. klo 09.00. Ohjeita päivitetään tarvittaessa tilanteen muuttuessa.

- Seuraamme tarkasti aluehallintoviranomaisten ohjeita. Mikäli viranomaiset niin sallivat, on mahdollista, että tapahtumaan myydään enemmän paikkoja viranomaissääntöjen ja ohjeiden mukaisesti. Koko tapahtuman henkilökunta on varustautunut tarvittavin suojavarustein, kommentoivat Musiikkituottajien apulaisjohtaja Tommi Kyyrä ja Nelonen Median tapahtumapäällikkö Marko Salo.

Emma-ehdokkaat julkistetaan torstaina 21.1.2021. Ensi vuonna palkintoja jaetaan kaikkiaan 21 ehdokassarjassa, joista vuoden kotimainen artisti/yhtye valitaan yleisöäänestyksellä. Kategoriat ovat pääosin ennallaan, uusina mukana ovat Vuoden striimatuin ulkomainen biisi sekä Vuoden artisti, joka korvaa aiemmin olleet Vuoden naisartisti ja Vuoden miesartisti -sarjat.

- Olemme keskustelleet aiheesta jo muutaman vuoden ajan ja seuranneet siitä käytävää keskustelua myös kansainvälisesti ja nyt tuntui sopivalta hetkeltä luopua erillisistä sarjoista, kommentoi Tommi Kyyrä Vuoden nais- ja miesartistisarjojen korvaantumista uudella Vuoden artistiehdokassarjalla.

Näiden ehdokassarjojen lisäksi Musiikkituottajat ry:n hallitus jakaa Vuoden vienti-, erikois- ja kultainen Emmat.

Emma Gaalan arvot ja säännöt löytyvät täältä: www.emmagaala.fi/fi/etusivu

EMMA GAALA / INFOA KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN
Emma Gaala järjestetään perjantaina 14.5.2021 Hartwall Arenalla. Asiakkaiden turvallisuus on tapahtumajärjestäjän tärkein prioriteetti. Hartwall Arenan yleisökapasiteettia on rajoitettu ja areena on jaettu katsomolohkoihin, joissa on käytössä maksimissaan 50% normaalikapasiteetista.

Huomioithan seuraavat asiat saapuessasi Emma Gaalaan:

 • Hallissa on ala- ja ylätason katsomoissa käytössä yhteensä seitsemän katsomolohkoa, joihin jokaiseen on oma sisäänkäyntinsä ja joissa on omat lohkokohtaiset wc-tilat, ruoka- ja juomapalvelut, henkilökunta ja katsomot. Tarkista ennen saapumista oma sisäänkäyntisi. Huomaathan, että katsomolohkojen välillä ei voi liikkua.
 • Pääsylipuissa ei ole numeroituja paikkoja. Voit valita itse paikkasi oman katsomolohkosi sisällä huomioiden etäisyyden muihin asiakkaisiin.
 • Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita. Mikäli viranomaiset niin sallivat, on mahdollista että tapahtumaan myydään myöhemmin enemmän paikkoja viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia noudattaen.
 • Areenalla on saatavilla käsidesiä ja mahdollisuus käsienpesuun wc-tiloissa. Koko tapahtuman henkilökunta on varustautunut tarvittavin suojavarustein.
 • Emma Gaala noudattaa viranomaisten senhetkistä ohjeistusta kasvomaskien käytöstä ja edellyttää katsojilta kasvomaskin käyttöä, mikäli viranomaisohjeistus maskien käytöstä on tapahtuma-aikaan voimassa.
 • Tapahtumanaikaista siivousta tehostetaan ja turvallisuuteen liittyvistä asioista informoidaan näytöillä sekä kuulutuksissa.
   

Yleinen ohjeistus tapahtumaan tulijalle:

 • Älä tule tapahtumaan jos olet sairas tai jos sinulla on lieviäkin koronaviruksen oireita
 • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta
 • Yski nenäliinaan tai hihaan
 • Vältä lähikontakteja
 • Osta pääsylippu tapahtumaan etukäteen Ticketmasterin kanavista
 • Käytä korttimaksua Hartwall Arenan ravintoloissa ja myyntipisteissä.

Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!