Ehrlich Brothers - Fascination

Perjantai 12.04.2019 - 18.30
 
Helsinki
Hartwall Arena
Ovet avataan 17:00
Lipun hinta: 40,00€


MAAILMALLA YLI 2 MILJOONAA LIPPUA MYYNYT EHRLICH BROTHERS SAAPUU SUOMEEN ROCKHENKISEN TAIKASHOW’NSA KANSSA

Loppuunmyytyjä katsomoita ympäri Eurooppaa villinnyt the Ehrlich Brothers saadaan ensivisiitilleen Suomeen keväällä. Hurmaavan veljeskaksikon Fascination – Rockstars Of Magic -show nähdään Helsingin Hartwall Arenalla perjantaina 12. huhtikuuta.

Saksalaisen veljeskaksikon muodostaman the Ehrlich Brothersin moderni ja rockhenkinen taikashow on noussut yhdeksi Euroopan suosituimmaksi ja puhutuimmaksi esitykseksi viime vuosina. Karismaattiset veljekset Chris ja Andreas Ehrlich järjestivät itse ensimmäisen kiertueensa Saksassa vuonna 2012 ja möivät jo tuolloin yli 50 000 lippua. Tämän jälkeen valtavaksi ilmiöksi noussut the Ehrlich Brothers on kiertueillaan myynyt jo yli 2 miljoonaa lippua, esiintynyt Prinssi Charlesille tämän 70-vuotissyntymäpäiväksi järjestetyssä konsertissa ja päässyt Guinnessin ennätystenkirjaan esiintymällä isolla jalkapallostadionilla Frankfurtissa liki 40 000 katsojalle, mikä on suurin yksittäisen taikashow’n keräämä yleisö maailmassa.  Kotimaassaan Saksassa nämä supertähdet peittoavat lipunmyynnissä myös Madonnan ja Justin Bieberin kaltaiset kansainväliset supertähdet.
 
Nyt on vihdoin Suomen vuoro kun the Ehrlich Brothers saapuu englanninkielisen Fascination – Rockstars Of Magic –esityksensä kanssa Suomeen. Luvassa on vauhdikas ja rockhenkinen ilta henkeäsalpaavan esityksen parissa, joka on ensi keväänä nähtävissä Saksan kiertueen lisäksi vain Lontoossa, Pariisissa ja Helsingissä. Taikuuden parissa jo kouluikäisinä toimineet veljekset ovat luoneet aivan oman tyylisensä taikashow’n, johon kehittelemiään temppuja myös David Copperfield olisi halunnut ostaa. Rajojen rikkominen on johtanut ainutlaatuiseen ja spektaakkelimaiseen taikashow’hun, josta molemmat veljekset ovat hyvin ylpeitä.  "Ilmiöitä joita teemme, voidaan kokea vain kanssamme", Chris kertoo ylpeänä. Koe ennätyksiä rikkova koko perheen rockhenkinen taikashow Hartwall Arenalla 12. huhtikuuta.

Esitys on englanninkielinen

 


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!