Dua Lipa

Torstai 23.06.2022
Ovet avataan: 18:30

Tämän ajan kuumimpiin pop-tähtiin lukeutuva Dua Lipa konsertoi Hartwall Arenalla torstaina 23. kesäkuuta 2022 osana ensi vuoden Future Nostalgia -kiertuettaan. Suomessa Dua Lipan lämmittelijänä nähdään Tove Lo.

Dua Lipa on tänään julkistanut lisää keikkoja Eurooppaan ensi vuoden Future Nostalgia -kiertueelleen. Suomen lisäksi myös Norja, Ruotsi ja Liettua pääsivät tänään julkistamaan oman Dua Lipa -keikkansa.  Ensi vuoden Future Nostalgia-kiertue käynnistyy helmikuussa Yhdysvalloista. Euroopan vuoro koittaa huhtikuussa Dua Lipan kiertäessä Englannissa ja Irlannissa ennen siirtymistään Manner-Eurooppaan. 

Suomessa Dua Lipan lämmittelijänä nähdään ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Tove Lo. Viikko Hartwall Arenan konsertin jälkeen Dua Lipa nähdään Euroopan suurimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutuvalla Roskilde Festivaalilla. Dua Lipa esiintyi edellisen kerran Suomessa vuoden 2018 Ruisrockissa. Sen jälkeen tähti on nähty Suomen Lapissa, jossa hän lomaili kevättalvella 2019.

Dua Lipa on kiistatta yksi musiikkimaailman kuumimmista nuorista artisteista, jolla on paljon hittisinglejä, myydyimpiä albumeita, kansainvälisiä palkintoja ja tunnustuksia. Kolminkertainen Grammy-voittaja on julkaissut kaksi studioalbumia, jotka ovat keränneet yli kuusi miljardia striimiä globaalisti. Dua Lipa on esimerkki nykyajan monipuolisesta poptähdestä. Laulaja-lauluntekijän on sanottu olevan myös kulttuurillinen suunnannäyttäjä, maailmankansalainen, filantrooppi, vaikuttaja, feministi ja muotisuunnittelija.

Suomessa Future Nostalgia -albumi on striimannut tuplaplatinaa, samoin kun levyltä julkaistu Don’t Start Now-single. Tähden ensimmäisen albumin New Rules -single puolestaan on ansainnut jo nelinkertaista platinaa Suomesta liki 20 miljoonalla kuuntelukerralla.


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!