Disney On Ice - The Wonderful World of Disney On Ice

Torstai 07.02.2019
Ovet avataan: 17:00
Tapahtuma alkaa: 18:00

Perheiden alkuvuoden kohokohdaksi kasvanut, kymmentuhatpäiset yleisöt vuosittain keräävä Disney On Ice palaa helmikuun alussa Suomeen. The Wonderful World of Disney On Ice -esityksellään kiertävä jääshow koetaan Hartwall Arenalla kahdeksassa näytöksessä torstaista sunnuntaihin 7.-10. helmikuuta. Show’ssa on mukana yli 50 rakastettua Disney-hahmoa, mukaanlukien perheen pienimpien suursuosikit Disney-Pixarin Doria etsimässä ja Disneyn Frozen -animaatiomenestyksistä. Lipunmyynti esityksiin käynnistyy maanantaina 27. elokuuta Ticketmasterissa.

 

The Wonderful World of Disney On Ice -show’ssa on luvassa huolella valittu lajitelma Disney-tarinoiden rakastetuimpia kohtauksia. Mukana ovat megamenestyselokuva Frozenista tuttu ”Taakse jää” (”Let It Go”) Elsan upeasti tulkitsemana, Leijonakuninkaasta tutun Simban ja kumppaneiden ”Hakuna Matata”, seitsemän kääpiön hyväntuulinen ”Hai Hou” (”Heigh Ho”) -marssi, Aladdin-tarinan lampunhengen taikuudet, Doria etsimässä -suosikkileffan unohtelevainen Dori ystävineen, sekä Toy Storyn ja Pienen merenneidon hurmaavimmat hahmot. Show’ta luotsaavat tuttuun tapaan Mikki, Minni, Aku sekä Hessu Hopo.

 

Uusi show tarjoilee Disney-animaatioiden aatelia yhdistellen sekä klassikoita että uudempia suosikkeja. ”Se, että voimme tuoda klassista ja modernia Disneytä ja Pixaria livenä jäälle ympäri maailmaa, on sitä mistä eniten pidän Disney On Icessa”, kertoo tuottaja Nicole Feld Feld Entertainmentista. ”Tähän tuotantoon taitava luova tiimimme on valinnut vauhdikkaita tarinoita, jotka tekevät vaikutuksen lasten lisäksi varmasti myös vanhempiin. The Wonderful World of Disney On Ice’ssa on mukana kaikkea Doria etsimässä -leffasta tutuista merenalaisista seikkailuista Leijonakuninkaan Timonin ja Pumbaan komediaan.”

 

Vuorovaikutus yleisön kanssa on tärkeä osa Disney On Ice -kokemusta, ja tässäkin tuotannossa fanien on mahdollista päästä mukaan tuotannon avainkohtauksiin. ”The Wonderful World of Disney On Ice’ssa olemme luoneet hurmaavan hetken, jolloin yksi fani pääsee vapauttamaan lyhdyn Tähkäpään ja Flynnin kanssa ”Valon kirkkaan viimein nään” (”I See the Light”) -kappaleen alussa”, kertoo ohjaaja Patty Vincent Feld Entertainmentilta. ”Se on näyttävä kohtaus, josta Tähkäpää ja Flynn luistelevat upeaan duettoon lyhtyjen loistaessa heidän yläpuolellaan.”

 

 

ESITYKSET:

The Wonderful World of Disney On Ice

Helsinki, Hartwall Arena

To 7.2.2019 klo 18

Pe 8.2.2019 klo 14 ja klo 18

La 9.2.2019 klo 10.30 klo 14.30 ja klo 18.30

Su 10.2.2019 klo 10.30 ja klo 14.30

 

LIPUT:

Myyntiin ma 27.8.2018 klo 9 Ticketmasterissa


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!