Hartwall Arena App Arvonnat

Lataa Hartwall Arena App ja rekisteröidy siihen sähköpostiosoitteellasi, niin olet mukana monissa huikeissa arvonnoissa!


VOITA GARMIN VÍVOACTIVE® 3 -GPS-ÄLYKELLO!

Osallistu arvontaan ja voit voittaa Garminin vívoactive® 3 -GPS-älykellon omaksesi!

Arvottavan palkinnon arvo on noin 249€. Arvontaan voi osallistua lataamalla Hartwall Arena Apin matkapuhelimeen ja rekisteröitymällä siihen sähköpostiosoitteella. Kaikki 13.9. – 14.10.2019 ja sitä ennen rekisteröityneet käyttäjät ovat automaattisesti mukana kellon arvonnassa!

Järjestäjä

Palkinnon tarjoaa Liikkuva Suomi. Lisätietoja www.liikkuvasuomi.fi  

Kampanja-aika

Arvontaan osallistuminen alkaa 13.9.2019 ja päättyy 14.10.2019.

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevien yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Liikkuva Suomi voi hyödyntää voittajan nimeä omassa markkinoinnissaan.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen edellyttää Hartwall Arena Apiin rekisteröitymistä. Apin voi ladata itselleen Google Playsta tai App Storesta. Facebook/Instagram eivät ole mukana arvonnassa. Arvonnan markkinointikanavissa esiintyvien mahdollisten kommenttien on oltava hyvän maun mukaisia ja Liikkuva Suomi pidättää oikeuden poistaa kommentteja.

Voittajien arvonta ja palkinnot

Palkintona arvotaan yksi Garminin vívoactive® 3  -GPS -älykello, arvoltaan n. 249€. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Rekisteriseloste

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.


VOITA VIP-PAIKAT AITIO100:AN!

Kun saavut valikoiduissa tapahtumissa Hartwall Arenalle, osallistut automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa sinulle ja kahdelle kaverillesi paikat arenan parhailta paikoilta Aitio100:sta!


VOITA LÖFBERGS-PALKINTOKASSI!

Kun saavut valikoiduissa tapahtumissa Hartwall Arenalle, pääset sovelluksen kautta pelaamaan Löfbergs-onnenpeliä! Palkintona pelissä on Löfbergs-tuotekassi.


Arvontojen ohjeet:

Arvonnat järjestää Helsinki Halli Oy / Hartwall Arena.

Arvontoihin osallistuminen edellyttää Hartwall Arenan mobiilisovelluksen lataamista ja siihen rekisteröitymistä sähköpostiosoitteella. Arvontojen ajankohdat julkaistaan Hartwall Arenan sosiaalisen median kanavissa. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto lunastetaan Hartwall Arenalla sijaitsevasta Ticketmasterin lipunmyyntipisteestä sähköpostin ohjeistuksen mukaisesti. Mikäli palkintoa ei lunasteta voittoviestissä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä, voitto menetetään ja se arvotaan uudestaan. Voittajien henkilötietoja ei julkaista.

Aitio100- ja Tupla-arvontoihin osallistuminen edellyttää sovelluksen lataamista ja siihen rekisteröitymistä, sekä saapumista tapahtumaan voimassa olevan lipun kanssa. Osallistujan tulee myös sallia laitteen paikannustiedot sovelluksen käyttöön.

Helsinki Halli Oy päättää arvontoja koskevat tapahtumat, arvontojen ajankohdat ja palkintosisällöt, sekä pidättää oikeuden muutoksiin. Android, Apple tai muut ulkopuoliset tahot eivät osallistu arvontoihin
millään tavalla, ellei toisin mainita.

Helsinki Halli Oy ei vastaa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, menetyksistä tai kuluista, jotka johtuvat Sovelluksesta, sen asentamisesta tai käyttämisestä tai Sovelluksessa olevista ongelmista, viivästyksistä, virheistä tai muista häiriöistä.