ANDREA BOCELLI

Perjantai 24.05.2019
Ovet avataan: 18:00
Tapahtuma alkaa: 19:30

Maailman rakastetuimpiin tenoreihin lukeutuva italialaistähti Andrea Bocelli palaa keväällä konsertoimaan Suomeen. Uuden albuminsa ”Si” lokakuun 26. päivä julkaiseva Bocelli saapuu esiintymään Helsingin Hartwall Arenalle perjantaina 24. toukokuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy torstaina 25. lokakuuta osoitteessa www.livenation.fi.

Andrea Bocelli julkaisee odotetun uuden albuminsa ”Si” lokakuun 26. päivä. Levyllä kuullaan yllättävää yhteistyötä Bocellin duetoidessa niin Ed Sheeranin kuin Dua Lipankin kanssa. Albumilla kuullaan myös Andrea Bocellille erityisen tärkeä duetto Fall On Me -kappaleella, jolla on mukana hänen poikansa Matteo Bocelli. Kyseinen kappale kuullaan myös Pähkinänsärkijä ja neljä valtakuntaa -elokuvassa. ”Si” on artistin ensimmäinen albumi 14:ään vuoteen, joka koostuu täysin uudesta materiaalista. Levyn tuotti legendaarinen Bob Ezrin ja se äänitettiin Bocellin kotona Italiassa.

Näkönsä 12-vuotiaana menettänyt toscanalaissyntyinen tenori on myynyt urallaan yli 85 miljoonaa albumia, saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle ja lukuisia muita arvonimiä ja palkintoja, sekä hurmannut karismallaan yleisöt ympäri maailmaa. Andrea Bocelli on yksi maailman suurimmista klassisen musiikin supertähdistä, joka on esiintynyt presidenteille, paaveille ja kuninkaallisille. Hän on tehnyt vuosien saatossa musiikillista yhteistyötä klassisten artistien lisäksi lukuisten poptähtien, kuten Céline Dionin, Tony Bennetin, Ariana Granden, Jennifer Lopezin ja Nicole Scherzingerin kanssa.

Tulevan kiertueen ohjelmistossa päästään nauttimaan Bocellin uuden albumin tuotoksista sekä tenorin rakastetuimmista klassikoista. Bocellia Helsingissä säestää Lohjan kaupunginorkesteri ja mukana on myös Bocellin valitsema sopraano. Konsertin kuorona toimii suomalainen huippukuoro Chorus Ars Musica. Bocelli on esiintynyt Suomessa viimeksi loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla huhtikuussa 2017.

LISÄTIEDOT:
www.livenation.fi

 

Ravintola
Kruunaa konserttielämys nauttimalla herkullinen illallinen ennen maailman rakastetuimpiin tenoreihin lukeutuvan Andrea Bocellin esitystä.

Niemi ravintolamme avautuu klo 17.30 ja tarjolla on välimerellisiä herkkuja.

Alku- ja jälkiruoat ovat esillä noutopöydässä ja pääruoka tarjoillaan pöytiin. Illallisen hinta on 45,00 e/henkilö.

Pöytävaraukset ja lisätiedot : ravintolat.hartwallarena@restel.fi, puh. 020 419 4101


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!