Hartwall Arena App Arvonnat

Lataa Hartwall Arena App ja rekisteröidy siihen sähköpostiosoitteellasi, niin olet mukana monissa huikeissa arvonnoissa!


VOITA JOKERIEN KAUSIKORTTI!


Lataa Hartwall Arena App ja rekisteröidy sovelluksen käyttäjäksi sähköpostiosoitteellasi appin aloitusruudussa, niin voit voittaa Jokerien kausikortin 2019-20 kaudelle!

Arvonta suoritetaan 19.8.2019. Kaikki ennen sitä rekisteröityneet käyttäjät ovat automaattisesti mukana arvonnassa. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse. 


VOITA VIP-PAIKAT AITIO100:AN!

Kun saavut valikoiduissa tapahtumissa Hartwall Arenalle, osallistut automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa sinulle ja kahdelle kaverillesi paikat arenan parhailta paikoilta Aitio100:sta!


VOITA LÖFBERGS-PALKINTOKASSI!

Kun saavut valikoiduissa tapahtumissa Hartwall Arenalle, pääset sovelluksen kautta pelaamaan Löfbergs-onnenpeliä! Palkintona pelissä on Löfbergs-tuotekassi.


Arvontojen ohjeet:

Arvonnat järjestää Helsinki Halli Oy / Hartwall Arena.

Arvontoihin osallistuminen edellyttää Hartwall Arenan mobiilisovelluksen lataamista ja siihen rekisteröitymistä sähköpostiosoitteella. Arvontojen ajankohdat julkaistaan Hartwall Arenan sosiaalisen median kanavissa. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto lunastetaan Hartwall Arenalla sijaitsevasta Ticketmasterin lipunmyyntipisteestä sähköpostin ohjeistuksen mukaisesti. Mikäli palkintoa ei lunasteta voittoviestissä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä, voitto menetetään ja se arvotaan uudestaan. Voittajien henkilötietoja ei julkaista.

Aitio100- ja Tupla-arvontoihin osallistuminen edellyttää sovelluksen lataamista ja siihen rekisteröitymistä, sekä saapumista tapahtumaan voimassa olevan lipun kanssa. Osallistujan tulee myös sallia laitteen paikannustiedot sovelluksen käyttöön.

Helsinki Halli Oy päättää arvontoja koskevat tapahtumat, arvontojen ajankohdat ja palkintosisällöt, sekä pidättää oikeuden muutoksiin. Android, Apple tai muut ulkopuoliset tahot eivät osallistu arvontoihin
millään tavalla, ellei toisin mainita.

Helsinki Halli Oy ei vastaa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, menetyksistä tai kuluista, jotka johtuvat Sovelluksesta, sen asentamisesta tai käyttämisestä tai Sovelluksessa olevista ongelmista, viivästyksistä, virheistä tai muista häiriöistä.