M-1 Global Challenge 82

суббота 05.08.2017 - 18.30
 
Helsinki
Hartwall Arena
Doors will open 17:00


Maailman suosituimpiin kansainvälisiin vapaaottelun huipputurnauksiin lukeutuva M-1 Challenge saapuu elokuussa Suomeen. Jo sadattuhannet katsojat ympäri maailman valloittaneen M-1 Challenge -turnauksen osakilpailu nähdään Hartwall Arenassa Helsingissä lauantaina 5. elokuuta. 

Kovasti kysyttyjä RINGSIDE-lippuja on tullut myyntiin lisää. Kaikki liput ovat saatavilla Ticketmasterista.

Lisäksi tässä M-1 Challenge -illassa nähdään ainutlaatuisia keskiaikaisia turnajaistaisteluita, joissa haarniskoin ja miekoin varustautuneet ottelijat kamppailevat tosiaan vastaan. Liput M-1 Challenge -iltaan maksavat alkaen 39 euroa, ja niiden myynti on käynnissä Ticketmasterissa.

M-1 Challenge -turnaus muodostuu lukuisista ympäri maailman pidettävistä osakilpailuista, joita televisioidaan parhaimmillaan yli sataan maahan. Näitä vuosittain järjestettäviä turnauksia on pidetty vuodesta 1997 lähtien mm. Venäjällä, Kiinassa, Yhdysvalloissa, Japanissa ja Hollannissa, mutta nyt tapahtuma on laajenemassa myös muualle Eurooppaan ja saapuu sen myötä elokuussa myös ensi kertaa Suomeen. 

Osallistumisensa turnaukseen ovat varmistaneet Suomen menestyksekkäimpiin vapaaottelijoihin lukeutuvat Mikael ''Hulk'' Silander, Marcus ''Caveman'' Vänttinen, Toni Valtonen ja Janne ''Jamba'' Elonen-Kulmala. Suomalaisten lisäksi M-1 Challengeen on varmistunut ottelijaksi myös mm. Ukrainan Alexander ''Iron Capture'' Butenko ja Ruotsin Binh Son ”Buddha” Le.

Hartwall Arenan M-1 Challenge -osakilpailussa nähdään kolme alkueräottelua, viisi välieräottelua ja kaksi ylemmän sarjan ottelua. Ottelut käydään keskelle areenatasoa rakennettavassa massiivisessa kahdeksankulmaisessa kehässä. 

M-1 Challenge -illan erikoisuutena ottelukehässä nähdään myös Medieval Combat Sport -otteluita, joissa kamppaillaan teräasein historiallisesti todenmukaisissa haarniskoissa. Tässä buhurtin nimellä Suomessa tunnetussa taistelulajissa käytetään aseina muun muassa parikiloisia miekkoja ja kirveitä. Haarniskat ja aseet on tehty teräksestä ja voimankäyttö on vapaata. Tuomarit vastaavat kilpailijoiden turvallisuudesta vastaavat ja tarkoin rajatut säännöt.

Kaiken kaikkiaan M-1 Challenge -turnauksen osakilpailut ovat kokonaisvaltainen viihdetapahtuma lukuisine ohjeisohjelmineen, juontajineen ja tanssijoineen. Tämän elokuussa ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvat turnauksen otteluillan huipentavat maailman huipputason vapaaottelijat ja Medieval Combat Sportin edustajat. 

M-1 Challenge Hartwall Arenassa Helsingissä lauantaina 5. elokuuta kello 18.30. Ovet avautuvat kello 17.00 ja tapahtuma kestää noin kello 01.00 saakka. Tapahtumaa ei suositella alle 16-vuotiaille. 

 

YouTube-video:

M-1 Global Challenge 82: https://www.youtube.com/watch?v=CZcyHgFEBjA

Medieval Combat Sport: www.youtube.com/watch?v=uGlDFrrZFrE

Mixed Martial Arts: www.youtube.com/watch?v=TFPITH_HoEw


Ссылки

Share this