Suvi Teräsniska - Elämäni ilta

вторник 05.12.2017
 
Helsinki
Hartwall Arena
Doors will open 18:30

Suvilla on ollut kaksi erityistä haavetta, joista toinen toteutui 4. helmikuuta uran ensimmäisen Emma-patsaan muodossa. Nyt on aika toteuttaa toinen. 

- Tajusin, että ainoa este toisen haaveeni eli oman Hartwall Arenan konsertin edessä olen minä itse. Nyt on aika hyväksyä se, että voin toteuttaa unelmani jos vain itse haluan. 
On itsevarman Suvin aika - sellaisen Suvin, joka uskaltaa tehdä ison liikkeen, ottaa paikan lavan keskeltä ja yleisön edestä selkä suorana, Vain elämää -ohjelmassakin epävarmuuksiaan avannut Suvi toteaa. 

Suvi sai aiemmin tänä vuonna uransa ensimmäisen Emma-palkinnon vuoden iskelmäalbumista. Lisäksi hänet palkittiin Iskelmä-gaalassa vuoden naisartistina. 
Syksyllä 2016 Suvi ihastutti katsojia tulkinnoillaan supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa, ja kappaleet ovat menestyneet loistavasti myös Spotifyn top 50 -listalla. 

Kaikki Suvin aiemmat albumit ovat myyneet vähintään platinaa, yhteensä hänen levyjään on myyty yli 300 000 kappaletta. Uusin albumi Sinä olet kaunis ilmestyi syyskuun 2016 lopussa. 

KONSERTTI
Suvi Teräsniska - Elämäni ilta 
Hartwall Arena ti 5.12.2017 
Ovet klo 18.30, showtime klo 20.00 
Konsertin kesto n. 2 tuntia, ei väliaikaa


Ссылки

Share this