Usein kysyttyä

Täältä löydät meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä.


Kauanko esitys tai konsertti kestää/milloin esitys tai konsertti loppuu?

Kaikki esityksiä koskevat tiedot ja aikataulut löytyvät meidän tapahtumakalenterista ja tapahtumakohtaisilta sivuilta kun tapahtuman aikataulut vahvistuvat. Joskus aikataulujen vahvistuminen voi kestää hetkisen. Jokainen tapahtuma on erilainen kestoltaan, tauoiltaan ja alkamisajankohdaltaan. Päivitämme tapahtumien aikatauluja kohtaan Tapahtumat sekä Facebookiin.

Tapahtumajärjestäjä on vastuussa mahdollisista muutoksista aikatauluasioissa.

Kuinka/millä pääsee Hartwall Arenalle?

Hartwall Arena sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa Veturitien ja Hakamäentien risteyksessä. Helsingin sisääntuloteiltä ajaa autolla parhaiten Hakamäentietä, jolle pääsee Lahdentieltä Koskelantien liittymästä ja Hämeenlinnantieltä Ruskeasuolta.

 

Osoitteemme on Areenankuja 1. Julkisen liikenteen linjojen aikataulut löytyvät HSL:n sivuilta ja Reittioppaasta.
​Taksin voit tilata osoitteesta: www.taksihelsinki.fi.

Lisätietoa löydät kohdasta Saapumisohjeet ja kartat.
 

Mistä saa lippuja Hartwall Arenan tapahtumiin?

Kaikkiin tapahtumiin voi ostaa liput Ticketmasterin lippukaupoista. Lippuja voi myös tilata netin kautta osoitteessa Ticketmaster.fi. Pääsette areenan omilta sivuilta (kts Tapahtumat) suoraan Ticketmasterin sivuille tilaamaan lippuja.

Hartwall Arenan oma lipunmyynti sijaitsee areenan kannella (Telia-antennien alapuolella) ja se on auki tapahtumapäivinä ja jääkiekko-otteluissa yleensä 2 tuntia ennen tapahtuman ja ottelun alkua. Tapahtumajärjestäjä päättää kuitenkin lipunmyynnin aukioloajoista, joten ne saattavat vaihdella tapahtumakohtaisesti.

Lisää informaatiota löydät sivuiltamme kohdasta Lipunmyynti.

Onko parkkia/paljonko maksaa?

Katso Pysäköinti.

Lisätietoja pysäköinnistä: info(at)kluuvi-service.fi

Löytyykö areenalta pyöräparkkia?

Löytyy, pyöräparkki sijaitsee areenan pihalla, Messukeskuksen tunnelin vieressä. (kts. kartta)

Käykö pankkikortti/luottokortti parkin maksussa?

Parkkimaksu, joka maksetaan tapahtumien yhteydessä rahastajalle sisään ajettaessa ja tapahtumien ulkopuolella maksuautomaattiin, suoritetaan käteisellä. Pankkikortit/luottokortit eivät käy parkkimaksuja maksettaessa.

Kuinka korkea on parkkihalli?

Parkkihallin max. korkeus on 2 metriä.

Mistä voi varata pöydän tapahtumiin?

Pöydän tapahtumiin saat varattua kätevästi Restelin Myyntipalvelun kautta puh.: 020 419 4101

Kuinka lämmintä on areenalla konserteissa?

1. tasolla lämpötila on noin 21 astetta, 3. tasolla 23 astetta ja permannolla noin 20 astetta. Jääkiekko-ottelussa lämpötila on noin 17 astetta alakatsomossa ja yläkatsomossa noin 19 astetta. Tarkista katsomoiden sijainnit katsomokartalta

Onko vaatesäilytystä tapahtumassa?

Ravintoloissa on vaatesäiltys mutta se on valvottua ainoastaan Golden Star Caféessa ja Platinum Restaurantissa. Konserteissa on useimmiten vaatesäilytys, mutta jääkiekossa ja perhetapahtumissa ei yleensä ole. Silloin kun on vaatesäilytys, sen hinta on 3 €. Tapahtumajärjestäjä päättää kuitenkin näistä vaatesäilytyksestä, joten niiden sijainti ja olemassaolo saattaa vaihdella tapahtumakohtaisesti.

Mitä tavaroita saa/ei saa ottaa mukaan areenalle tapahtumiin?

Arenalle saa ottaa mukaan sateenvarjoja, matkalaukkuja (ei kokorajoitusta) vaihtokenkiä yms. ja ne jätetään aulassa sijaitsevaan narikkaan. Mikäli sinulla on mukana lastenvaunut, kannattaa kysymykset koskien niiden säilytystä suunnata aulassa palveleville järjestyksenvalvojille. He osaavat neuvoa minne ne voi tapahtuman ajaksi jättää.
Koko perheelle suunnattujen tapahtumien aikana areenalla palvelee vaunuparkki.
Jätäthän omat evääsi kotiin, areenalla sinua palvelee lukuisat ravintolat. Mikäli sinulla kuitenkin on erityistarpeita terveydentilasta johtuen, voit olla yhteydessä meidän Lobby Service Manageriin harri.talma@hartwallarena.fi.
Mikäli sinulla vielä on lisäkysymyksiä, voit laittaa ne osoitteeseen: info@hartwallarena.fi

Saako areenalle ottaa tapahtumiin mukaan järjestelmäkameraa?

Konserteissa ja vastaavissa viihdetapahtumissa järjestelmäkameran käyttö ei ole sallittua.

Onko Arenalla pankkiautomaattia?

Arenalla ei ole pankkiautomaattia. Lähin automaatti löytyy Pasilan Asemalta. 

Käykö Arenalla pankkikortit ja mitkä luottokortit?

Areenalla voi maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Diners ja Amex -kortit eivät kuitenkaan käy maksuvälineinä. Myyntipisteet eivät "kirjoita" rahaa. Osassa Disney on Ice -oheismyyntipisteistä on kortinlukijat. Kehoitamme kuitenkin varautumaan myös käteisellä rahalla. 

Onko areenalla olevilla tapahtumilla ikärajaa?

Tapahtumajärjestäjä määrittelee ikärajan tapahtumiinsa Hartwall Arenalla. Jos ikärajaa ei erikseen mainita, on tapahtuma sopiva kaikenikäisillle. Tietenkin on aina hyvä vanhempana tehdä viime kädessä päätös siitä, onko sopivaa ottaa oma lapsi mukaan tapahtumiin (ottaen huomioon esimerkiksi melun tason ja  tapahtuman ajankohdan). Yli kaksi vuotiaille lapsille (toisin sanoen lapsille jota ei enään pysty pitämään sylissä) on varattava oma paikka. Tämänkin voi ottaa huomioon lippuja varatessa.
Tietyillä tapahtumilla, jotka järjestetään Hartwall Arenalla on ikäraja (yleensä K-18), mutta näistä tapahtumajärjestäjä ilmoittaa aina erikseen.

Mistä voin kysyä esiintyykö suosikkibändini joskus Arenalla?

Toivottavasti esiintyy! Haluamme areenalle erilaisia ja erityyppisiä korkealuokkaisia tapahtumia. Kannattaa seurata meidän kotisivuja sekä tykätä meistä Facebookissa. Siellä julkaisemme nimittäin myös kaikki uudet julkaisuvapaat tapahtumat ja keikat.

Jos potee korkeanpaikan kammoa, voiko yläkatsomossa olla?

Yläkatsomon ylin penkkirivi nousee korkeimmillaan aina 21 metrin korkeuteen jään pinnasta. Kannattaa huomioida asia kun on varaamassa lippuja ja aina ostotilanteessa kysyä vielä missä paikka tarkasti sijaitsee sekä pyytää vaikka myyjän näyttämään sen istumakartasta.

Saako Hartwall Arenalle tuoda kameroita?

Yleensä amatöörikamerat, eli kännykkäkamerat, ovat sallittuja mutta niillä kuvaaminen konserteissa on tiukasti kielletty. Kaikkein parasta on jättää kaikki kamerat kotiin niin säästyy ongelmilta ja jonottamisilta. Kaikki kuvaamis- ja lehdistöasiat pitää aina selvittää tapahtuman järjestäjän kanssa erikseen.

Löytyykö vessoista lastenhoitopöytä?

Arenalla olevista vessoista löytyy lastenhoitopöytiä aitiokerroksesta ja 1. kerroksen naistenvessoissa. Ne ovat kaikki merkitty.

Mistä voin tiedustella ja hakea Arenalla kadotettua omaisuutta?

Löytötavarat noudetaan Hartwall Arenalta kerran viikossa ja toimitetaan Suomen löytötavarapisteelle, osoite Narinkka 3 (Kampin keskus), 00110 Helsinki.

Tiedustelut puhelimitse: 0600 04401 (1,67 € / min + pvm) ma-pe klo 8-21, la klo 9-18, su klo 12-18.

Löytötavaroita ei voi noutaa Hartwall Arenalta.

Pyörätuolilla Hartwall Arenalle

Hartwall Arenalle on helppo ja kätevää tulla pyörätuolilla. Meillä on parkissa varatut invapaikat, josta on helppo siirtyä areenan kansitasolle. Arenan 1. kerroksen pääovet ovat aivan tuon parkkihallin hissin välittömässä läheisyydessä. Taksilla tultaessa taksit jättävät asiakkaat 3. kerroksen pääovien edustalle. Ovien sisäpuolella vasemmalla puolella on A-hissi, jolla pääsee 1. kerroksen käytäville (tämä hissi on varattu liikuntaesteisille asiakkaille). Pyörätuolikatsomo sijaitsee Arenalla 1. kerroksen katsomoiden 112-116 välisellä alueella.