Hotelli

Onko olemassa mitään parempaa kuin puhtaista lakanoista herääminen ja sitä seuraava kiireetön hotelliaamiainen? Jos etsit täydellistä majoitusta keskeisellä sijainnilla, mutta edullisella hinnalla, olet oikeassa paikassa. 

Puh:
020 055 055Restelin monipuolisessa hotellivalikoimassa on vaihtoehtoja sekä aktiivisille perhelomailijoille, kaupunkitunnelmaa etsiville matkustajille, elämyksiä hakeville kesälomalaisille että lepoa tarvitseville liikematkustajille.

Toimivat palvelut

Hyvän fiiliksen hotelleissamme on fengshui kunnossa. Pääset päivittämään somea ja katsomaan Netflixiä vaivatta ja maksutta, koska kaikissa huoneissa ja yleisissä tiloissa on langaton verkko. Hotellien ravintolat pitävät huolta siitä, että mielen lisäksi myös keho saa hemmottelua.

Monipuolinen ja edullinen valikoima hotelleja

Crowne Plaza Helsinki ja Holiday Inn -hotelleissa on suuren maailman tuntua. Kotoisista Cumulus- ja Rantasipi-hotelleista pitävät kaikki, myös lompakko.  Perinteikäs Hotelli Seurahuone Helsinki on täydellinen valinta pientä irtiottoa etsiville. Keväällä 2015 avattu Hotel Indigo Helsinki - Boulevard henkii tyyliä ja luksusta.

Kerro meille toiveesi ja varaamme sinulle unelmiesi hotellihuoneen tai buukkaa huoneesi heti verkossa.

Saa uusimmat tarjouksemme kätevästi uutiskirjeellä, sen voit tilata täältä.