Hartwall Arena App Arvonnat

Lataa Hartwall Arena App ja rekisteröidy siihen sähköpostiosoitteellasi, niin olet mukana monissa huikeissa arvonnoissa!


VOITA GPS-ÄLYKELLO OMAKSI JA LIIKKUVA SUOMI -PALVELU VUODEKSI KÄYTTÖÖSI!

Osallistu arvontaan ja voit voittaa Garminin Vivoactive 3 sykettä mittaavan GPS-älykellon omaksi sekä Liikkuva Suomi -palvelun vuodeksi käyttöön.

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvottavan palkinnon arvo on noin n. 590 €. Arvontaan osallistuminen tapahtuu automaattisesti rekisteröitymällä Hartwall Arenan applikaation käyttäjäksi. Kaikki 16.3.-30.4.2018 rekisteröityneet sekä jo aiemmin rekisteröityneet käyttäjät ovat mukana palkinnon arvonnassa! Hartwall Arenan applikaation voi ladata App Storesta tai Google Play:stä. Facebook, Instagram ja Twitter eivät ole mukana arvonnassa.

Järjestäjä

Palkinnon tarjoaa Liikkuva Suomi. Lisätietoja palvelusta www.liikkuvasuomi.fi  

Kampanja-aika

Arvontaan osallistuminen alkaa 16.3.2018 ja päättyy 30.4.2018.

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevien yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Liikkuva Suomi voi hyödyntää voittajan nimeä omassa markkinoinnissaan.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan seuraavasti: Arvontaan osallistuvat kaikki Hartwall Arenan aplikaatioon omalla sähköpostiosoitteellaan rekisteröityneet käyttäjät. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa. Arvonnan markkinointikanavissa esiintyvien mahdollisten kommenttien on oltava hyvän maun mukaisia ja Liikkuva Suomi pidättää oikeuden poistaa kommentteja.

Voittajien arvonta ja palkinnot

Palkintona arvotaan kaksi pakettia, jotka sisältävät Vivo Active 3 älykellon ja Liikkuva Suomi –palvelun käyttöoikeuden vuodeksi. Ensimmäinen palkintopaketti arvotaan 2.4.2018 ja toinen 2.5.2018.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkintopakettia ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

Liikkuva Suomi on innostava, kannustava ja yhteisöllinen palvelu, joka sisältää asiantuntijoiden laatimia ohjelmia liikuntaan, lepoon ja ravintoon. Palvelun käyttöönoton yhteydessä voittaja valitsee kenen kummiurheilijan tiimiin liittyy. Kummiurheilija tsemppaa ja kertoo omista tavoitteista matkalla huipulle.

Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Rekisteriseloste

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

 

 

MUUT ARVONNAT:

 

VOITA LIPUT ARENAN TAPAHTUMAAN!

Rekisteröitymällä Hartwall Arenan mobiilisovellukseen osallistut lippuarvontoihin, jotka voivat viedä sinut Suomen parhaisiin tapahtumiin.

 

VOITA AITIO100-PAIKAT!

Kun saavut valikoiduissa tapahtumissa Hartwall Arenalle, osallistut automaattisesti Aitio100 -arvontaan, jossa voit voittaa VIP-paikat itsellesi ja ystävillesi.

 

VOITA LAATIKOLLINEN TUPLA-PATUKOITA!

Kun saavut valikoiduissa tapahtumissa Hartwall Arenalle, osallistut automaattisesti myös arvontaan, josta voit voittaa laatikollisen Tupla-patukoita! Arvonnan tarjoaa Cloetta.

 

 

Arvontojen ohjeet:

Arvonnat järjestää Helsinki Halli Oy / Hartwall Arena.

Arvontoihin osallistuminen edellyttää Hartwall Arenan mobiilisovelluksen lataamista ja siihen rekisteröitymistä sähköpostiosoitteella. Arvontojen ajankohdat julkaistaan Hartwall Arenan sosiaalisen median kanavissa. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto lunastetaan Hartwall Arenalla sijaitsevasta Ticketmasterin lipunmyyntipisteestä sähköpostin ohjeistuksen mukaisesti. Mikäli palkintoa ei lunasteta voittoviestissä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä, voitto menetetään ja se arvotaan uudestaan. Voittajien henkilötietoja ei julkaista.

Aitio100- ja Tupla-arvontoihin osallistuminen edellyttää sovelluksen lataamista ja siihen rekisteröitymistä, sekä saapumista tapahtumaan voimassa olevan lipun kanssa. Osallistujan tulee myös sallia laitteen paikannustiedot sovelluksen käyttöön.

Helsinki Halli Oy päättää arvontoja koskevat tapahtumat, arvontojen ajankohdat ja palkintosisällöt, sekä pidättää oikeuden muutoksiin. Android, Apple tai muut ulkopuoliset tahot eivät osallistu arvontoihin
millään tavalla, ellei toisin mainita.