Hartwall Arena App Arvonnat

Lataa Hartwall Arena App ja rekisteröidy siihen sähköpostiosoitteellasi, niin olet mukana monissa huikeissa arvonnoissa!


VOITA RANNEKKEET LINNANMÄEN IIK!WEEKIIN!

Osallistu arvontaan ja voit voittaa neljä (4) ranneketta Linnanmäen iik!week -kauhutapahtumaan.
     
Arvottavan palkinnon arvo on 156 euroa. Arvontaan osallistuminen tapahtuu automaattisesti rekisteröitymällä Hartwall Arenan applikaation käyttäjäksi. Kaikki 15.-19.8.2018 rekisteröityneet sekä jo aiemmin rekisteröityneet käyttäjät, ovat mukana palkinnon arvonnassa! Hartwall Arenan applikaation voi ladata App Storesta tai Google Play:stä. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.
 
Järjestäjä
Arvonnan järjestää Helsinki Halli Oy. Palkinnon tarjoaa yhteistyössä Linnanmäki (https://www.linnanmaki.fi/fi/) sekä Hartwall Arena (http://hartwallarena.fi/).
 
Kampanja-aika
Arvontaan osallistuminen alkaa 15.8.2018 ja päättyy 19.8.2018.
 
Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevien yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Linnanmäki ja Hartwall Arena voivat hyödyntää voittajan nimeä omissa markkinointikanavissaan.
 
Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan seuraavasti: Arvontaan osallistuvat kaikki Hartwall Arenan aplikaatioon omalla sähköpostiosoitteellaan rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat rekisteröityneet sovellukseen ennen 19.8.2018. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa. Arvonnan markkinointikanavissa esiintyvien mahdollisten kommenttien on oltava hyvän maun mukaisia ja Hartwall Arena pidättää oikeuden poistaa kommentteja.
  
Voittajien arvonta ja palkinnot
Palkintona neljä (4) ranneketta Linnanmäen iik!week -kauhutapahtumaan. Palkintopaketti arvotaan 20.8.2018 kello 12:00.
   
Voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon toimituksesta sähköpostitse. Palkintopakettia ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.
  
Henkilötiedot
Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin. Voittajalta kysytään henkilökohtaisesti saako hänen nimeään julkaista sosiaalisessa mediassa.
  
Rekisteriseloste
Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

 

 

VOITA TEMPUR-LAHJAKORTTI!

Osallistu arvontaan ja voit voittaa 1000 euron lahjakortin Tempurin Brand Storeen tai Tempur-tyynyn (arvo n. 180€)!

Arvottavan lahjakortin arvo on 1000 €. Tyynyt (3 kpl) ovat arvoltaan noin 180€. Arvontaan osallistuminen tapahtuu rekisteröitymällä Hartwall Arenan mobiilisovelluksen käyttäjäksi! Kaikki 8.8.2018-31.8.2018 rekisteröityneet sekä jo aiemmin rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat merkinneet toisen rekisteröityneen käyttäjän kilpailun Facebook tai Instagram -julkaisun kommenttikenttään ovat mukana palkinnon arvonnassa! Hartwall Arenan mobiilisovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Play:stä. Facebook-päivitykseen pääset täältä -> https://bit.ly/2Mb2yLH
Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Järjestäjä
Arvonnan järjestää Helsinki Halli Oy. Palkinnon tarjoaa yhteistyössä Tempur Finland (https://fi.tempur.com/) sekä Hartwall Arena (http://hartwallarena.fi/).

Kampanja-aika
Arvontaan osallistuminen alkaa 8.8.2018 ja päättyy 31.8.2018.

Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevien yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Tempur tai Hartwall Arena eivät ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Tempur sekä Hartwall Arena voivat hyödyntää voittajan nimeä omassa markkinoinnissaan.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan seuraavasti: Arvontaan osallistuvat kaikki Hartwall Arenan aplikaatioon omalla sähköpostiosoitteellaan rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat merkinneet toisen rekisteröityneen käyttäjän kilpailun Facebook tai Instagram -julkaisun kommenttikenttään. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa. Arvonnan markkinointikanavissa esiintyvien mahdollisten kommenttien on oltava hyvän maun mukaisia ja Hartwall Arena pidättää oikeuden poistaa kommentteja.

Voittajien arvonta ja palkinnot
Palkintojen voittajat arvotaan 1.9.2018. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.

1. Palkinto: Arvonnan voittajalle Tempur Brand Store lahjakortti (arvo 1000 €). Lahjakortti on voimassa Tempur Brand Storeissa Vantaalla, Espoossa, Turussa ja Joensuussa. Voittajan kommenttikenttään tägäämälle kaverille Tempur-tyyny (arvo n. 180€).
2. Palkinto: 
Tempur-tyyny (arvo n. 180€) voittajalle sekä hänen kommenttikenttään tägäämälle kaverille.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

Henkilötiedot
Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Rekisteriseloste
Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

 

VOITA LIPUT ARENAN TAPAHTUMAAN!


Rekisteröitymällä Hartwall Arenan mobiilisovellukseen osallistut lippuarvontoihin, jotka voivat viedä sinut Suomen parhaisiin tapahtumiin.

 

VOITA AITIO100-PAIKAT!

Kun saavut valikoiduissa tapahtumissa Hartwall Arenalle, osallistut automaattisesti Aitio100 -arvontaan, jossa voit voittaa VIP-paikat itsellesi ja ystävillesi.

 

VOITA LAATIKOLLINEN TUPLA-PATUKOITA!

Kun saavut valikoiduissa tapahtumissa Hartwall Arenalle, osallistut automaattisesti arvontaan josta voit voittaa laatikollisen Tupla-patukoita! Arvonnassa yhteistyössä Cloetta Suomi.

 

Arvontojen ohjeet:

Arvonnat järjestää Helsinki Halli Oy / Hartwall Arena.

Arvontoihin osallistuminen edellyttää Hartwall Arenan mobiilisovelluksen lataamista ja siihen rekisteröitymistä sähköpostiosoitteella. Arvontojen ajankohdat julkaistaan Hartwall Arenan sosiaalisen median kanavissa. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto lunastetaan Hartwall Arenalla sijaitsevasta Ticketmasterin lipunmyyntipisteestä sähköpostin ohjeistuksen mukaisesti. Mikäli palkintoa ei lunasteta voittoviestissä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä, voitto menetetään ja se arvotaan uudestaan. Voittajien henkilötietoja ei julkaista.

Aitio100- ja Tupla-arvontoihin osallistuminen edellyttää sovelluksen lataamista ja siihen rekisteröitymistä, sekä saapumista tapahtumaan voimassa olevan lipun kanssa. Osallistujan tulee myös sallia laitteen paikannustiedot sovelluksen käyttöön.

Helsinki Halli Oy päättää arvontoja koskevat tapahtumat, arvontojen ajankohdat ja palkintosisällöt, sekä pidättää oikeuden muutoksiin. Android, Apple tai muut ulkopuoliset tahot eivät osallistu arvontoihin
millään tavalla, ellei toisin mainita.