Enrique Iglesias

Sunnuntai 07.05.2017
 
Helsinki
Hartwall Arena
Ovet avataan 18:30

Uudella singlellään ”Duele El Corazon” Suomessakin kultaa striimannut Enrique Iglesias esiintyy Helsingissä, Hartwall Arenalla, 7. toukokuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy keskiviikkona 14. joulukuuta Ticketmasterissa.

Enrique Iglesias on viettänyt viimeiset pari vuotta tien päällä Sex and Love -kiertueellaan, joka piipahti Helsingissäkin joulukuussa 2014. Iglesias tunnetaan poikkeuksellisen karismaattisena live-esiintyjänä, jolla on uskomaton taito villitä yleisönsä takarivejä myöten. Faneihinsa Iglesiasilla on mutkattoman rento ja lämmin suhde, ja monesti he pääsevät lavalle asti halaamaan ja suukottamaan suosikkiaan. Lähes yhtäjaksoisen kiertämisen lomassa Iglesias on ehtinyt työstää myös uutta materiaaliaan, josta on saatu jo esimakua maailmanlaajuiseksi megahitiksi nousseen ”Duele El Corazonin” muodossa. Uuden levyn on vihjattu tulevan kauppoihin keväällä.

Moninkertaista platinaa myynyt Enrique Iglesias lukeutuu maailman suosituimpiin latinopop-artisteihin. Hän on myynyt yli 130 miljoonaa albumia, julkaissut kymmenen studiolevyä, kaksi kokoelma-albumia ja tehnyt urallaan kymmenen maailmankiertuetta esiintyen yli 10 miljoonalle fanille ympäri maailmaa. Iglesiasin hiteistä ennätykselliset 27 on noussut ykköseksi Billboardin Latin Songs -listalla ja muitakin listakärkisijoituksia on kertynyt lukuisia ympäri maailmaa. Espanjassa syntynyt, mutta Yhdysvalloissa kasvanut Enrique Iglesias on myös palkittu urallaan lukemattomia kertoja, ja pokaalikaapista löytyy mm. lukuisia Grammyja sekä Billboard-, World Music- ja American Music Awards -pystejä. Uusimpien hittiensä lisäksi hänet tunnetaan megahiteistään ”Bailamos”, ”Hero”, ”Be With You”, ”Not In Love”, ”Rhythm Divine”, ”Escape”, ”I’m A Freak” ja ”Bailando”.

KONSERTTI:
Enrique Iglesias (USA)
Su 7.5.2017 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ke 14.12.2016 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 60,50 / 65,50 / 70,50 / 90,50 euroa Ticketmasterista

LISÄTIEDOT:
Live Nation Finland


Linkit

Share this
Tämänkin tapahtuman voit kokea aitiopaikalta!