Hartwall Arena App Arvonnat

Lataa Hartwall Arena App ja rekisteröidy siihen sähköpostiosoitteellasi, niin olet mukana monissa huikeissa arvonnoissa!


Osallistu arvontaan ja voit voittaa Sonyn Xperia XZ2 -viihdepuhelimen.

Arvottavan palkinnon arvo on noin n. 800 €. Arvontaan osallistuminen tapahtuu automaattisesti rekisteröitymällä Hartwall Arenan applikaation käyttäjäksi. Kaikki 14.-22.9.2018 mennessä rekisteröityneet sekä jo aiemmin rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat osallistuneet arvontaan Facebook tai Instagram -julkaisun kommenttikentässä ovat mukana palkinnon arvonnassa! Hartwall Arenan applikaation voi ladata App Storesta tai Google Play:stä. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Järjestäjä
Arvonnan järjestää Helsinki Halli Oy. Palkinnon tarjoaa yhteistyössä Sony Finland (https://www.sony.fi/) sekä Hartwall Arena (http://hartwallarena.fi/).

Kampanja-aika
Arvontaan osallistuminen alkaa 14.9.2018 ja päättyy 22.9.2018 kello 12:00.

Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevien yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Sony Finland ja Hartwall Arena voivat hyödyntää voittajan nimeä omissa markkinointikanavissaan.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan seuraavasti: Arvontaan osallistuvat kaikki Hartwall Arenan aplikaatioon omalla sähköpostiosoitteellaan rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat osallistuneet arvontaan Facebook tai Instagram -julkaisun kommenttikentässä. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa. Arvonnan markkinointikanavissa esiintyvien mahdollisten kommenttien on oltava hyvän maun mukaisia ja Hartwall Arena pidättää oikeuden poistaa kommentteja. Kilpailun Facebook-julkaisuun pääset tästä linkistä.

Voittajien arvonta ja palkinnot
Palkintona arvotaan yksi Sony Xperia XZ2 puhelin. Palkintopaketti arvotaan 22.9.2018 kello 12:00.  

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkintopakettia ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

Henkilötiedot
Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Rekisteriseloste
Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

 

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa itsellesi ja kaverillesi Garminin Vivoactive 3 sykettä mittaavat GPS-älykellot sekä Liikkuva Suomi palvelun vuodeksi käyttöönne.

Arvottavien palkintojen arvo on noin 1200 €. Arvontaan osallistuminen tapahtuu automaattisesti rekisteröitymällä Hartwall Arenan applikaation käyttäjäksi. Kaikki 4.9.-30.10.2018 rekisteröityneet sekä jo aiemmin rekisteröityneet käyttäjät ovat mukana palkinnon arvonnassa! Hartwall Arenan applikaation voi ladata App Storesta tai Google Play:stä. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Järjestäjä
Palkinnon tarjoaa Liikkuva Suomi. Lisätietoja palvelusta www.liikkuvasuomi.fi  

Kampanja-aika
Arvontaan osallistuminen alkaa 4.9.2018 ja päättyy 30.10.2018. Palkinto arvotaan 31.10.2018.

Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevien yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Liikkuva Suomi voi hyödyntää voittajan nimeä omassa markkinoinnissaan.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan seuraavasti: Arvontaan osallistuvat kaikki Hartwall Arenan aplikaatioon omalla sähköpostiosoitteellaan rekisteröityneet käyttäjät. Osallistujan on myös kommentoitava Hartwall Arenan Facebook tai Instagram -tilillä kenen Liikkuva Suomi -tiimiin haluaisi kaverinsa kanssa liittyä: Krista Pärmäkosken, Kalle Rovanperän, Eero Hirvosen, Mari Laukkasen, Eero Hirvosen vai Henry Mannin?

Arvonnan Facebook-julkaisuun pääset tästä.

Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa. Arvonnan markkinointikanavissa esiintyvien mahdollisten kommenttien on oltava hyvän maun mukaisia ja Hartwall Arena ja Liikkuva Suomi pidättää oikeuden poistaa kommentteja.

Voittajien arvonta ja palkinnot
Palkintona arvotaan paketti voittajalle sekä hänen valitsemalleen ystävälle. Paketti sisältää Vivo Active 3 älykellon ja Liikkuva Suomi –palvelun käyttöoikeuden vuodeksi. Palkinto arvotaan 31.10.2018.  

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintopakettia ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä kuukauden sisällä ensimmäisestä ilmoituksesta on Liikkuvalla Suomella oikeus arpoa uusi voittaja.

Liikkuva Suomi on innostava, kannustava ja yhteisöllinen palvelu, joka sisältää asiantuntijoiden laatimia ohjelmia liikuntaan, lepoon ja ravintoon. Palvelun käyttöönoton yhteydessä voittaja valitsee kenen kummiurheilijan tiimiin liittyy. Kummiurheilija tsemppaa ja kertoo omista tavoitteista matkalla huipulle.

Henkilötiedot
Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Rekisteriseloste
Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

 

VOITA LIPUT ARENAN TAPAHTUMAAN!


Rekisteröitymällä Hartwall Arenan mobiilisovellukseen osallistut lippuarvontoihin, jotka voivat viedä sinut Suomen parhaisiin tapahtumiin.

 

VOITA AITIO100-PAIKAT!

Kun saavut valikoiduissa tapahtumissa Hartwall Arenalle, osallistut automaattisesti Aitio100 -arvontaan, jossa voit voittaa VIP-paikat itsellesi ja ystävillesi.

 

VOITA LAATIKOLLINEN TUPLA-PATUKOITA!

Kun saavut valikoiduissa tapahtumissa Hartwall Arenalle, osallistut automaattisesti arvontaan josta voit voittaa Hesburgerin lahjakortin!

 

VOITA LÖFBERGS-PALKINTOKASSI!

Kun saavut valikoiduissa tapahtumissa Hartwall Arenalle, pääset sovelluksen kautta pelaamaan Löfbergs-onnenpeliä! Palkintona pelissä on Löfbergs-tuotekassillinen.
 

 

Arvontojen ohjeet:

Arvonnat järjestää Helsinki Halli Oy / Hartwall Arena.

Arvontoihin osallistuminen edellyttää Hartwall Arenan mobiilisovelluksen lataamista ja siihen rekisteröitymistä sähköpostiosoitteella. Arvontojen ajankohdat julkaistaan Hartwall Arenan sosiaalisen median kanavissa. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto lunastetaan Hartwall Arenalla sijaitsevasta Ticketmasterin lipunmyyntipisteestä sähköpostin ohjeistuksen mukaisesti. Mikäli palkintoa ei lunasteta voittoviestissä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä, voitto menetetään ja se arvotaan uudestaan. Voittajien henkilötietoja ei julkaista.

Aitio100- ja Tupla-arvontoihin osallistuminen edellyttää sovelluksen lataamista ja siihen rekisteröitymistä, sekä saapumista tapahtumaan voimassa olevan lipun kanssa. Osallistujan tulee myös sallia laitteen paikannustiedot sovelluksen käyttöön.

Helsinki Halli Oy päättää arvontoja koskevat tapahtumat, arvontojen ajankohdat ja palkintosisällöt, sekä pidättää oikeuden muutoksiin. Android, Apple tai muut ulkopuoliset tahot eivät osallistu arvontoihin
millään tavalla, ellei toisin mainita.